לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-07-2009, 13:30
  hagar24 hagar24 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.09
מחשב נייד מארה"ב

שלום,
דוד שלי טס לארה"ב, וחשבתי שאולי כדאי שיביא לי מחשב נייד איתו.
הבעיה היא שאני בורה לחלוטין בכל מה שקשור למחשבים...
אז ככה:
1. שימושים או מה ייעוד המחשב? אינטרנט, וורד וכאלו למכללה, מוזיקה, סרטים ואולי משחקים.

2. במידה ומשחקים הם חלק מהשימושים, יש לציין את הרזולוציה של המסך שלכם - רק משהו בסיסי - שיהיה ממוצע + אני לא גרפיקאית אבל שהחבר שלי יוכל לשחק במרוצי מכוניות שלו

3. מה צריך לכלול המפרט? הכל. שיבוא קומפלט עם מה שצריך, יציאה לטלויזיה יכול להיות נחמד, מסך לא קטן מידי אבל שגם לא יהיה כבד מידי - אני אצטרך לקחת אותו איתי למכללה.

4. תקציב - בין 1,000 ל1,500 דולר.

5. הערות נוספות - שהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל כמו כן שהמסך יהיה בגודל סביר יותר מ17"
כמו כן, חשוב שתהיה אחריות בינלאומית! כיוון שאני ממש לא מבינה בעינייני מחשבים - עדיף שתהיה לי אחריות...
זמן הסוללה לא כ"כ קריטי כיוון שתמיד אוכל לחבר אותו לחשמל.
אני רוצה מחשב טוב. אני לא רוצה התפשרות על משהו זול ולא כ"כ טוב, שהחברה תהיה אמינה עם אחריות, ושאני יהנה ממנו

אשמח לקבל הצעות...
תודה רבה לכל העוזרים!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2009, 12:42
צלמית המשתמש של wolf
  משתמש זכר wolf wolf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.02.02
שלח הודעה דרך ICQ אל wolf שלח הודעה דרך MSN אל wolf
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי hagar24 שמתחילה ב "הוכחתי את חוסר הידע שלי :) ..."

לפני כחודש הייתי ב LA וקניתי לאבא מחנות Bestbuy את הנייד:
http://www.bestbuy.com/site/olspage...d=1218090589096
השם שלו ב best buy הוא: Model: X1340-024B, כמובן שהוא ללא מקשים בעברית, אבל יש מדבקות ואפשר לעשות חריטה וכאלו, אבל הוא באמת מחשב חזק עם חומרה טובה, אני מאמין שלהריץ משחקים הוא יריץ אותם דיי טוב., יש לו תמיכה בתקן N ב wireless, (כל עוד הראוטר שמתחברים אליו הוא בתקן N) סה"כ מעבד כפול ליבה, 4 גיגה DDR3, וכרטיס מסך GeForce 9400M יתנו ביצועים טובים לעבודות אינטרנט פוטושופ,סרטים ומולטיטסקינג קשה, לגבי משחקים עדיף שהמומחים יביעו דעתם. מה שיותר חשוב זה שהוא לא כבד, ומאוד קל לנשיאה (2 קילו +\-), 13" אמנם לא 17, אבל בהחלט מספיק!, יש לו 2 יציאות USB ו HDMI. בתור צלם שעובד עם תמונות בפורמט RAW שהם כבדים, הוא לא נתקע שניה, ובהחלט נותן ביצועים מרשימים, עובד איתו מידי פעם במולטיטקסקינג ומרוצה בהס"כ

עכשיו דוד שלי מגיע מ LA לארץ, ובקשתי שיקנה לי אותו דבר, רק מחנות DELL ששם זה נקרא DELL XPS 13" פשוט בסטביי נותנים לו שמות מיוחדים...
לגבי אחריות? אין לי ממש מושג, אבל יכול להיות שאפשר לבטח אותו בישראל או משהוא, צריך לבדוק מי יבואן של דל ישראל ולברר.

נערך לאחרונה ע"י wolf בתאריך 28-07-2009 בשעה 12:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר