|
13-07-2009, 20:12
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.04
|
|
קודם כל אם נדייק, זה לא "לטענתו" זה לטענתם של החומדים לדבר,
יש הרבה דוגמאות לכך, שאפשר למצוא במגוון של ציטוטים, ראיונות, ספרים
עם גלובליסטים וצאצי שושלות דם מרכזיות בעולם - הנה דוגמא קטנה ככה על הדרך...
http://www.timesonline.co.uk/tol/ne...m=1246722220291
עכשיו בניגוד לתשובה של מיקילר שניתן להבין ממנה אולי שהמניע הוא כדי להטיב (שזה קשקוש גמור),
המניע לצמצום האוכלוסיה הוא כדי "לטהר" את כדוה"א מאנשים, ולרכז אותם במגה ערים,
הסברה מדברת כרגע על 10 איזורי מחיה עיקריים, שיהיו גטאות מזהב לכל דבר,
שאר השטחים יהיו מנת חלקם של הבוסים האמיתיים של הפלנטה החולה הזו.
אינדיקציה לכך אפשר למצוא בתוכניות מגירה כמו "אג'נדה 21".
שים לב למשל למפה הבאה שממחישה את הנושא באופן חד יותר:
כל ארה"ב תפונה מאזרחים בתרחיש כזה, אל ריכוזי אוכלוסיה קטנים,
שים לב טוב טוב למפה, מקומות מחיה לבני אדם יותרו רק באזורים השחורים, אם תתאמץ תוכל למצוא אותם.
ציטוט:
אבל אף פעם לא הבנתי למה - מזה יתן להם לטענתכם? שליטה בעולם, זה כן. אבל לשם מה?
מה הם יעשו בעולם שיודע שמשעבדים אותו? לפעמים זה נשמע לי כמו תסריט מופלץ מסרט של נבל מטורף שרוצה להשתלט על העולם
|
קודם כל זה יתן כמה דברים.
דבר ראשון מדובר בקבוצות עם שייכות שטניסטית ואמונה פגאנית,
ששמה את האדמה והטבע מעל לערך חיי אדם, משמע סלע או עץ שווים יותר מחייה של משפחת בני אדם.
בעינהם, הטיהור מבני האדם, הוא קודם כל אידאולוגיה פגאנית, שמקורה מהסגידה לגאיה, מולך, וכו' וכו'...
מעבר לזה מגיע החלק השלטוני, בעולם החדש התאגידים מנהלים את האוכלוסיה האנושית,
באמצעות ספינים מחויכים, האנושות לאט לאט עוברת שטיפת מח, שזהו אינטרס ההמונים
להפקיר את זכויות הפרט שלהם לטובת הקולקטיב, בעיקר דרך המון פרופוגנדה שקרית,
תוך שימוש במילים כמו "חכם", "שבב חכם" "תעודה חכמה" וכו'.. תתכונו לשנן את המילה הזו,
בכל מקרה, האידיליאה של אותם תאגידים היא בגדול קבוצות אוכלוסיה גדולות בריכוז שטח קטן,
תחת הגבלי תנועה כמו נסיעות וטיסות לא מאושרות (כמובן "כדי להטיב עם כדוה"א", שזו הדת העולמית החדשה),
תוך כדי כך, הבתים שלנו, רשת החשמל, המקרר, האוכל, הכל יהיה ממוחשב ומקוון (און-ליין).
מידע מהמקרר שלך יזרום ישירות אל חברות הביטוח, כדי שהם יראו מה אתה אוכל,
האיריס (רשתית העין) של הילדים שלכם תסרק בכניסה לחנויות צעצועים, כדי לדעת מה לדחוף להורים,
השבב הג'יפיאסי, ינטר כל מקום שאליו תלכו, ואת המצב הגופני שלכם, והמידע יוזרם ישירות למאגרים..
בקיצור שליטה טוטאלית אבסולוטית ומיקרו-מנהלית בכל אספקט של החיים שלנו, ואם זו לא שליטה, אין לי מושג מה היא שליטה.
העולם שמתפתח תחת יד מכוונת ברורה, הולך לקחת את הנאציזם והסטאליניזם, ופשוט לעצב אותם מחדש עם חיוך ירוק.
אגב, כל הדברים שאני מתאר פה, הם לא פרי דימיוני, מדובר ביוזמות שעובדים עליהם,
ואת הדוגמאות אני מביא מפיהם של מדענים, אנשי אקדמיה ועתידנים, שעוסקים בחקר עתיד האנושות במאה השנים הבאות.
מקווה שזה קצר עוזר לך להבין...
|
|