31-07-2009, 05:09
|
|
|
חבר מתאריך: 04.06.07
|
|
איך לצאת מגדוד הרעם?
שלום,
התגייסתי לתותחנים במרץ 9 כלוחם, הוציאו אותי על אי התאמה. כרגע יצא מצב שאני תומכ"ל וסוגר כמו לוחם של החיל בערך (11-3) שזה די דפיקה. אני בקשר והחיל העביר אותי קורס מר"מ. אני שוקל להיות ג'ובניק או לקבל כל מיני תנאים ובכך לראות יותר בית, מהסיבות הבאות:
1) אני צריך בחורה, ויותר זמן באזרחי יעזור לי להתארגן על אחת כזו.
2) חלק חשוב מחיי זה המחשב, אני מחובר אליו ומתגעגע אליו בצבא ולעיתים אני מדמיין שאני בGTA.
3) אני מרומה. אחרי כ"כ הרבה תוכניות בצבא שהייתי מועמד אליהם (עתודה, כפיר, צנחנים, לוחם כלי שיט, הדרכה, תותחנים קרבי) הגעתי בסופו של דבר בניגוד לרצוני להיות תומכ"ל. ועוד אני סוגר כמו לוחם. קיבלתי כאפה מהצבא ואני צריך פיצוי.
4)אני בן אדם שפחות חובב פעילויות חברתיות אינטנסיביות והמצאות בחברה זמן רב כ"כ.
השאלות שלי:
א)האם קשה יהיה להפוך לג'ובניק במצבי הנוכחי? מי שמכיר את הגדוד יכול לשתף? לפי מה שהבנתי זה שעשיתי כבר קורס יקשה על ההליך, אבל אולי יש דרך?
ב) אני כל יום צריך לעעשות תרגילי פיזיותרפיה, שחלקם מגוחכים למראה, והמפקד שלי לא תמיד מתחשב לתת לי זמן לקיימם בשעות אמצע היום כשהחדר ריק. למי צריך לפנות כדי לקבל קל"ב על זה ולצאת יומיות? ואם במקרה שזה לא יצליח, עצם הנסיון ישפיע על יחסיי עם המפקד?
ג) אתמול היה לי תורנות מטבח וזה קרע אותי. הגב כאב לי קצת כי החזקתי באוויר סירים כבדים כדי לנקות, יש לי גיבנת וחשבתי לנסות לקבל פטור מטבח על זה. אפשרי?
בתודה...
|