14-07-2009, 00:38
|
|
|
חבר מתאריך: 13.05.03
|
|
מפרט לשני מחשבים משפחתיים - 8500 ש"ח
שלום,
אני צריך ייעוץ בהרכבת שני מפרטים - לאו דווקא זהים - לשני מחשבים משפחתיים חדשים. שני המחשבים יצטרפו לשניים קיימים, כאשר שניים מהם ישבו בממ"ד ושניים בחדרי שינה בקומה מעל, ונצטרך להקים רשת ביניהם (אלחוטית, אני מניח, פרט לשני המחשבים שבאותו החדר - אלא אם למישהו יש רעיון טוב יותר? למשוך כבלים יוזיל עלויות, אבל לא בטוח עד כמה זה פיזיבילי).
שני המחשבים ישמשו לשימושים משרדיים, גלישה, מוזיקה והרבה צפייה בסרטים. יש שימוש אקראי בפוטושופ ו-InDesign. כמו כן:
מחשב א': אופציה (אבל די בקטנה) למשחקים נורמליים ורצון לשחק בהם ברמה סבירה. נגיד, ש-GTA 4 ירוץ בלי שאצטרך לקלל את המחשב.
מחשב ב': כמעט בלי משחקים שהם מעבר לרמת Sims, ועם עריכת וידאו ספורדית.
מסכים: חשבתי על Dell 2209WA ע"פ ביקורות טובות. זה סוגר לי 2800 ש"ח מהתקציב. שווה?
מארז: יש לי הרבה נסיון טוב עם ה-Compucase 6A19 בכמה מחשבים שונים - הוא עמיד, פשוט, די דוח ואני במיוחד מתלהב מהפילטר לאבק שיש לו - אבל מעצבן אותי שהוא לא באמת screwless (זה יפה שההארד דיסק יושב על מסילה, אבל צריך לחבר אותה להארד דיסק עם ברגים...) ושה-USB שמקדימה הם יותר מדי למטה בשביל מחשב שיושב על הרצפה. יש הצעות למשהו יותר טוב בעלות דומה?
מקלדת ועכבר: צריך זוג אחד (לא אלחוטי), וללא ציוד היקפי מעבר לזה.
הארד דיסק: 500 GB בכל אחד.
התקציב הכולל הוא בסביבות 8500 ש"ח (עם אופציה לחריגה בהינתן סיבה טובה ) וכולל גם שני מסכים ואת פתרון הרשת (נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים - מודם יש וסוויץ' יש, אבל הוא כנראה לא יהיה שימושי).
תודה!
|