13-07-2009, 23:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.08
הודעות: 1,118
|
|
קוראסוני חצות בחמש דקות!
וההכנה?
לוקחים מלאווח / בצק עלים (במקרה זה השתמשתי במלאווח כי לא היה בצק עלים מופשר בהישג יד)
מפשירים אותו כמה דקות בודדות,
חותכים למשולשים (כמו שפורסים עוגה? אז ככה)
כל משולש מורחים בנוטלה/שמים קוביית שוקולד בפנים
מגלגלים
מעל מצפים בביצה
מפזרים סוכר עם קינמון
ויאללה לתנור לחום של כמעט 200 מעלות עד שזה מזהיב קצת
חמש דקות הכנה, והטעם? קריספי מבחוץ ורך מבפנים.
רק יש לסגור את דלת המטבח בזמן האפייה כדי שהריח המעולה לא יעיר את שאר דיירי הבית...
_____________________________________
|