13-07-2009, 20:43
|
|
|
חבר מתאריך: 05.06.09
|
|
מעבר מג'וב לקרבי - לא דרך 55.
אהלן, אתחיל בקצת רקע, כדי שתוכלו לעזור לי למצוא את המקום לפנות אליו.
אני כרגע מסופח בבסיס של פיקוד העורף בתפקיד של מש"ק קישור, סיפוח מהייעודי לקצונה בחש"ל שמהווה הכנה מקצועית לקק"צ בנוב', הפז"מ שלי הוא 4 חודשים בדיוק.
ביום רביעי שעבר חתמתי ויתור על המסלול (והנוהל במצב כזה הוא מעבר בסיס ושירות סדיר כמש"ק קישור במקום אחר - לא איפה שהיו הסיפוחים, אלא אם כן מבקשים מעבר לקרבי, ואז אמורים להעביר אותי לבקו"ם לשיבוץ מחדש).
ביקשתי מעבר לקרבי ברגע שחתמתי ויתור, והבהרתי לע. רמ"ד איתור בחש"ל את הרצון לשרת כלוחם.
היא לא עשתה בעיות עם הויתור (בד"כ מנסים לשכנע להישאר במסלול, אבל הרצון לעבור לקרבי גרם לה לתמוך בהחלטתי), ואמרה שבימים הקרובים אמור להגיע לבסיס בו אני משרת צו פליטה לבקו"ם.
בינתיים הצו לא מגיע ואני מתחיל לדאוג, כיוון שאני מעוניין לעבור לשריון והם מתגייסים ב-2.8, והיום מתקרב. כל יום במשרד הקישור הוא סבל בשבילי ואני מרגיש שאני נרקב שם, ולחכות לנוב' מבחינתי זה אופציה רעה מאוד. אינני יודע אל מי לפנות (קצינת כוח אדם סדיר בבסיס שלי, שאליה הומלץ לי לפנות, נמצאת בחופשה באילת עד יום ראשון), וחשבתי שכדאי להיעזר בכם כדי לדעת אל מי לפנות בבקו"ם כדי לברר מה קורה איתי ואולי גם לגרום לתהליך להיות יותר מהיר.
תודה רבה מראש על העזרה.
|