לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2009, 00:19
  a.s a.s a.s a.s אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.08
גרפיקה הגיבוש של צנחנים שיש ביולי הסיפור שלי וכמה שאלות

הסיפור הוא כזה
הייתי אמור לעשות גיבוש חובלים אחרי יום סיירות התאריך של הגיבוש היה 10.5
והגיבוש צנחנים האחרון היה ב7.5

לא הלכתי לגיבוש חובלים זה לא התאים מכמה בחינות שאני לא רוצה לפרט פה
אחרי שלא הלכתי לגיבוש חובלים דיברתי עם מדור סיירות וביקשתי לעשות גיבוש צנחנים וגילתי שהגיבוש האחרון היה ב7 ואין לי אפשרות להגיע לצנחנים אלה עם כן אני ידחה תגיוס למרץ (לא אפשרות)

התאכזבתי שאני לא יוכל להגיע לצנחנים זו היתה אחת המטרות שלי בצבא שלפחות להגיע לצנחנים אבל הבנתי שבגלל טעות שלי שלא הלכתי לגיבוש חובלים אני לא יכול להגיע לשם ובסדר המשכתי הלאה להגיע לגולני/גבעתי לא פחות טוב

עכשיו קראתי פה בפורום לפני כמה ימים באחד הנושאים שיש גיבוש צנחנים ביולי אבל הגיבוש הוא רק לחיילים שכבר בסדיר
אם אני ידבר אם מדור סיירות ויסביר ויספר להם את הסיפור
יש אפשרות שיתנו לי לעשות את הגיבוש ביולי?
עכשיו נגיד ואני יעשה את הגיבוש התאריך גיוס שלי הוא נובמבר אם אני יתקבל מתי אני יתגייס ואם יש גיבוש כזה גם בנובמבר ?

עריכה:
הגיבוש הוא צוללות לא חובלים התבלבלתי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-07-2009, 00:09
  אדם אקראי אדם אקראי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Ami007 שמתחילה ב "אין גיבוש צנחנים ביולי, ואם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Ami007
אין גיבוש צנחנים ביולי, ואם צנחנים חשוב לך עד כדי כך הייתי שוקל דחיית גיוס. במקרה שלך הייתי ממליץ לך להתקבל לאחת מחטיבות החי"ר האחרות או כל תפקיד קרבי אחר שתבחר.

אין הבדל כיום בין גדודי החי"ר. השירות שלך בצנחנים יהיה דומה מאוד לשירות בגולני, גבעתי או נח"ל. זו רק שאלה של מזל עם איזה אנשים תשרת ביחד ואחרי שתתגייס כבר לא תחשוב על זה. כן, גם לי המילה "צנחנים" עשתה את זה בעבר, לא עברתי את הגיבוש ועוד הרבה אנשים איכותיים שאני מכיר לא עברו, התגייסו לחטיבות חי"ר אחרות והגיעו ליחידות מובחרות.

אתה שולל את זה בצורה כל-כך אוניברסלית, שאפילו אני, בתור אדם שיודע בוודאות שיש גיבוש מיוחד ביולי, מתחיל לחשוב שאתה צודק. (כמובן אינך צודק, ומצחיק לחשוב שכל אינך יודע - מבחינתך אינו נכון.)

לפותח האשכול - אין שום סיכוי, זה לא קשור אליך, וכמות המתגבשים מאוד מוגבלת גם-כך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר