לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2009, 00:35
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "מסתבר שהגיל הוא אכן 12:..."

הפתעת אותי בתשובתך.
מה זאת אומרת מזל נאחס. אילו היית קורא את התוספת שלי לאשכול היית רואה שלא מדובר במזל נאחס,אלא בהשתוללות לשמה, ואני אומר לך זאת מתוך מפגש יום יומי עם רוכבי אופניים פרעיים, מבוגרים כילדים.
רק אתמול היה לי "כמעט תאונה" עם שני זבי חוטם שהשתוללו.

נכון שהילד לא שפיט וייתכן ויצטרכו למצוא דרך למצות איתו עם הוריו את הדין.
מה שברור הוא שההשתוללות והוונדליזם הזה הפושה בארצנו ובקרב בני הנוער מעיד על סימפטום רע מאד.
אני לא הולך רחוק מאד, אבל למי שעוסק בהוראה יוכל לספר לך איך הילדים הקטנטנים והחמודים הללו משתוללים בבתי הספר בהפסקות, האלימות הגואה וחוסר החינוך הבסיסי שהם מקבלים, החל מהבית.

חלק מאותם ילדים שייכים להורים שמשהו נדפק אצלם במוח. מספיק אם תסעו בשבתות ותראו איך אותם הורים משתוללים עם רכבי שטח על שפת הים, במקומות הומי אדם, על שפת הכינרת, עם טרקטורונים שנתנים לילדים קטנטנים וחמודים והתוצאות ידועות מראש.

אז לא פלא שאותם ילדים קטנטנים וחמודים ממשיכים את דרכו של אבא.

אותו קטנטן חמוד בעוד כמה שנים, יהיה אותו נהג צעיר ששותה לשכרה , נוהג והורג. או במקרה הגרוע נוהג גם ללא רשיון, כי אבא'לה נתן לו רשיון להרוג עם כלי רכב קטלני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-06-2009, 01:30
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "אנילא החלטתי שהוא אשם. אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אנילא החלטתי שהוא אשם. אני קובע על סמך נסיוני הדל מידי יום לעמוד במצב כזה כאשר אני צועד במסלולי ההליכה.
מציע לך לעשות זאת, ייתכן ותהנה מהליכת בריאות, אך דיר באלק תזהר מרוכבי האופניים.
פרט לכך אם קראתי נכון את הכתבות, מדובר בפארק שלא בטוח שמותר לרכוב שם על אופניים (בטח עוד נשמע על זה).
בנוסף - אם קראת את הכתבה כתוב שהוא נתקל בה. ולאחר מכן יש עדות סותרת. כך שהדבר לא ברור כלל.
כאמור, תארתי את חוויותי מדי יום כמעט.

אם הוא לא אשם, קצינת המבחן תוציא את זה כבר ממנו.
לא יעזרו לו ציון אמירים כאלה שיפמפמו לו מה לזמר ומה לאו.

מה שיעזור זה לשלוח את אותם הפרחחים לפנימיה צבאית, אבל לא לפיקוד, בסגנון הריאלי, אלא משהו בסגנון התוכנית שיש בארה"ב, שם שולחים עבריינים צעירים לטירונות במארינס. זה יוציא להם את כל החשק להתמרד...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:19

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר