08-06-2009, 14:56
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "הנחשול הירוק לא נח לרגע - בריטניה: תאריכי התפוגה יוסרו - למנוע בזבוז מזון"
טוב קראתי קצת את הדיונים שהתפתחו כאן, ושמעו, לדעתי פאשיזם ועריצות מתחילה תמיד בדרכים כאלה!
אני מאוד מקווה שזה לא יקרה, אבל לשום ממשל ולשום רשות בעולם אסור לדחוף את האף שלה לצלחת שלי! ברגע שממשל מסויים
יפקח על כמות האוכל שאתה קונה ועל מה בכלל אתה צורך מפה הדרך למשטר אפל היא קצרה, כי גם אם אתה אדם רואה שחורות
שמאמין שמלחמה עלולה לקרות בכל רגע נתון, אסונות טבע עלולות לקרות בכל שניה, תופעות אפוקליפטיות עלולות להתרחש
בכל יום.. ואתה מצטייד ובונה לך נגיד מקלט לכל מקרה, קונה הרבה אוכל ושימורים לקמרה שמשהו יקרה, אז מה הממשלה
תבוא ותגיד לך שאסור לך? ואם אתה רוצה לפתוח בית תמחוי לנזקקים? גם אז יבואו וגידו לך שאסור כי זה כמות אוכל שמהווה
סיכון לסביבה? איפה ההיגיון כאן? במיוחד שמדינות כמו ארה"ב לא מכירות מה זה מנות קטנות, שם אתה נכנס למקדונלדס
ואתה מקבל מנות יותר גדולות מכאן וממה שיש בסניפים שלהם באירופה, שם אתה מקבל קולה גדולה יותר בכמויות גדולות בלי הגבלה
שם אתה אוכל פאסטפוד בכמויות שלא נראו בארץ ובמחירים מצחיקים! אז אחרי שכל החיים הרגילו אותנו לכמות, שפע וחופש
פתאום באים ומודיעים לנו שבעתיד זה לא יהיה, מצפים שכולם ישלימו עם זה וישתקו, מצפים שהעדר הטיפש יזרום עם זה וזהו...
ככה מתחילה דיקטטורה, עריצות, משטרים אפלים ושלטונים טוטליטריים! אם זה ימשך אל תתפלא אם יחייבו את כל האוכלוסיה
להפטר מהריהוט המגוון, מהמוצרים המגוונים ולעבור לסוג של בתים עם ריהוט אחיד ועיצוב אחיד, אביזרים, תמונות, מנורות
בית, פסנתרים ושאר אביזרי הריהוט יצאו מחוץ לחוק, מוסיקה תאסר, סרטים ותרבות גם כן ולאט לאט קיבלנו את מה שראינו
בסרט הזה של כריסטיאן בייל בדיוק "שיווי משקל" אני מציע לכולם פה לראות את הסרט גם בגלל שזה סרט מאוד מוצלח ומעניין
וגם בגלל שהוא די מדבר על הנושאים האלו שנדונו כאן בפורום ובאשכול הזה במיוחד.
זכרו, הכל מתחיל בצעדים קטנים, ככל שיותר נשלים עם זה כך יבואו עוד צעדים ומי יודע כמה יותר אפלים..