לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה - לא לשכוח להוסיף תגיות ספויילר היכן שצריך! - חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > קולנוע וטלוויזיה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2009, 22:52
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
פרויקט מסלול, פרק ראשון

נתחיל עם הקדמה קודם.
שוב ערוץ 2 הרס את המקור. כמו שערוץ 2 הרס את המקור במירוץ למיליון, ערוץ 2 הצליח לעשות זאת שוב עם פרויקט מסלול. זה הזמן לפנות לערוץ 2 ולשאול אותם לא ראיתם מה אנשים חושבים על הישרדות של ערוץ 10 אז עשיתם פשלה עם המירוץ למיליון אז למה לעשות אותה שוב עם תוכנית נוספת? לא מתאים לערוץ 2 לעשות שטויות שערוץ 10 עושה פשוט.

שירז טל, לא מתאימה לתפקיד בכלל. מי שראה את המקור עם היידי קלום היה רואה איזה הבדל וכמה גברת שירז טל לא מתאימה לתפקיד. חסר לה את החן וסיגנון שיש להיידי קלום.
היו נותנים את התפקיד לגלית גוטמן או מורן אטיאס. בחורות עם יותר חן וסיגנון מאשר גברת שירז טל.

המשימה לעצב בגד לפי שיר של ריטה. לא תמצאו כזאת משימה במקור. יש לעצב בגדים למפורסמים או על נושא מסויים זה יש במקור. עכשיו תסבירו לי למה ערוץ 2 נותן יד לאומנים ככגון ריטה זמן שידור בחינם ופירסום... אז נכון התקליט שלה נכשל, זה כבר ידוע... תעבדי קשה כמו שאר האומנים, שגם שאלבום שלהם לא מצליח הם מנסים שוב ושוב עד שחוזרים לפיסגה.
אני לא מדבר על מאיה בוסקילה, שרית חדד שיש להן אמרגנים שדחפו או דוחפים אותן לכל מקום גם במידה והקול שלהן לא מתאים לאירוע.

מעמד ההדחה, שוב שינוי ישראלי לרעה. במקור נותנים למועמדים להגן על עצמם לפחות, בנוסף שינו את המשפטים של ההדחה מהמקור וקצרו את העסק מאוד.

בקיצור תוכנית סוג ג, כמו כל ראלטי מחו"ל שמגיע לישראל. חייבים בישראל להרוס כל תוכנית ריאליטי משום מה. ראיתי היום "קרב המוחות" בערוץ 23 של החינוכית היה יותר מעניין מזה זה בטוח. במקור לפחות יש מנחה את היידי קלום, אחת הנשים היפות בעולם, אם לא היפה ביותר.
המשפט הבא מיועד לערוץ 2 וערוץ 10, אולי תשמרו על המקור לשם שינוי, אם המקור מחו"ל ולא מהארץ?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-06-2009, 04:43
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "לפני שאני אשאל למה אתה רואה דברים כאלה"

בגירסה של ארה"ב, הגמר הוא בארה"ב ויש עוד כמה שינויים תביט כאן.
זה אומנם לא "מסודר מראש" כמו הישרדות של ערוץ 10 נכון, אך זה פוגע במקור למי שצפה במקור של ארה"ב. אנשים בארץ לא רואים מספיק מה הולך באירופה וארה"ב. רוב הישראלים מספיק להם מה שיס או הוט מכניסים לשידור בלבד. הרוב לא בודקים מה המקור מחו"ל ולכן אתה רואה ניצול של ערוץ 2 או 10 ועבודה פחות מקצועית על התוכניות הללו.

אני צופה בפרויקט מסלול של ארה"ב שיש לי זמן פנוי בעיקר ביום שישי בערב, אם אין לי משהו אחר לעשות. הסיבה: היידי קלום בעיקר.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר