21-05-2009, 19:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.12.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "צריך את העצה שלכם :P (אני יודע שאני מבקש הרבה :( )"
תעשה את המקסימום, לבגרות תקח מורה פרטי. אחרי הצבא כשיתפנה לך הזמן תשלים, אם התוצאה לא תהיה מספיק מספקת. (יש גם ממה שהבנתי תוכנית בה חיילים בחלק האחרון לשירות שלהם לוקחים קורס להשלמת בגרויות)
אגב, כשאני ניגשתי למתכונות שלי (2) במתמטיקה הוצאתי ציון ממש נמוך- 60-70. אבל אחריהן עשיתי מרתוני מתמטיקה, קניתי מיקודים, הלכתי לחברת משפחה שהיא גם מורה למתמטיקה ועשיתי אצלה סופי שבוע שבו רק פתרתי תרגילים. דיברתי עם המחנכת שלי וביחד עם המורה למתמטיקה הצלחתי לעלות את המגנים שלי ל95 ול100.
אגב, הייתי בארבע יחידות, ירדתי לשלוש. נכון שהחומר שם ממש קל, אבל ירדתי כחודשיים לפני הבגרות. הרכזת והמורה של 4 בהתחלה אמרו שזה לא אפשרי באמצע י"א לרדת ל3, כי זה המון חומר להשלים, וכשעשו את זה, התלמיד נותר ללא בגרות (אם לא השלים אח"כ, כמובן) כמו כן הרכזת אמרה לי בפירוש שאי אפשר ללמוד בשבועיים את החומר של הבגרות שפיספסתי בי', כי זה הרבה חומר (גם כן בולשיט) היה לי שאלון שלם ללמוד מההתחלה, ושני שאלונים אחרים להתעשת על עצמי וללמוד טיפטופ. אמנם זה לא ברמת הידע של 4, אבל אם הצלחתי ללמוד חומר שלם של שנה, בשבועיים, ובכמה שבועות ללמוד פיקס לעוד שני שאלונים, גם אתה מסוגל.
אל תוותר, מה יש לך להפסיד? אם לא תגש, תצטרך להשלים. אם תיגש ויצא לך לא טוב, עדין תוכל להשלים. אז למה לא לקחת את ההימור? פשוט למידה, שיעורים פרטיים והתמדה!! זה אפשרי..
נערך לאחרונה ע"י פאקטשלי בתאריך 21-05-2009 בשעה 19:14.
|