19-04-2009, 23:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי amirsgv
אם הסייפא וגם הרישא של הודעתך הם ש"אתה לא מבין", למה אתה זורק הצעות לא הגיוניות ?
בוא, אחכים אותך במעט:
א. שדרוגים עושים כל הזמן: לתוכנה, לחומרה, לכל מיני דברים קטנים. כבר היה יסעור 2000, קורנס 2000, עייט ובז משופרים, ועכשיו יסעור 2025.
ב. מנועים החליפו (סמב"ד, נשר->כפיר).
|
הפרוייקטים הנ"ל מוכרים לי, על סמך הכתוב באינטרנט ועיתונים. אני לא איש ח"א. אתה רק מצדיק אותי, הרי על זה התבססתי כשכתבתי על שידרוגים.
ציטוט:
אבל להחליף כנפיים ??? הגאים (שהם בחלקם חלק מהכנפיים) ???
|
כן.
מדובר בשידרוג עמוק ומורכב יותר, אבל לא מעבר למה שישראל יכולה לעשות.
אני לא איש תחזוקת ח"א, אבל אני די בטוח שמטוסי קרב עם כנפים פגועות או סדוקות לא מקורקעים לנצח, ולא מתקנים אותם עם אפוקסי.
ייתכן, ושידרוג הוא פתרון חלופי לרכש בעייתי כמו F-35. הרכש בעייתי, לדעתי, מהבחינה האסטרטגית שפרטתי דלעיל.
ציטוט:
וחוץ מזה, מאיפה אתה יודע את מפת האיומים העתידיים, התפתחת החימוש האנטי אוירי, התפתחות מטוסי הקרב, שאתה קובע שכולם נפתרים ע"י רעם ? אם אתה לא מבין, למה הקביעה הזו ?
|
אני באמת לא יודע. בבקשה תחכים אותי.
באותה הזדמנות, נסה להסביר להידיוט כמוני מדוע F-35 בזמן הזה, הוא הפתרון הטוב ביותר להתמודדות כזו, ולא חלופות טכניות / טקטיות אחרות להתמודדות באותו איום.
ידעת שזוג מסוקי דפנדר ורבעיית סקייהוקים השתתפו במבצע "רגל מעץ" בשל"ג נגד הנ"מ הסורי, שהיה
המתקדם מסוגו מבין גרורות בריה"מ ?? (פעם הבאתי קישור לכתבה ממגזין ח"א... אני חושב במיוחד עבורך אבל בחרת להתעלם ולא להודות בשגיאה שלך).
ציטוט:
יש לך יכולת מדהימה להגיב בנושאים אויירים, עם הבנה ששואפת לאפס, ולזרוק פה הצהרות שאין להן קשר, ולו קלוש, למציאות.
|
ולך יש יכולת מדהימה לעשות חיקויים של בלון הליום בעזרת המקלדת לבדה. |כפיים|
אם יש לך מידע, תתרום. ביקורת ריקה רק מגחיחה אותך.
נערך לאחרונה ע"י Gilgamesh בתאריך 19-04-2009 בשעה 23:34.
|