היי יש לי עוד הרבה זמן עד הגיוס יש לי רק צו ראשון עוד כחודש ויש לי כמה שאלות
כעיקרון אני רוצה לתרום למדינה אבל אני רוצה לתרום למדינה בצורה שתתרום גם לי כמקצוע לעתיד כמו תוכניתן כי אני לומד חמש יחי' מחשבים בבית ספר ואני די חושב על לשרת ביחידת מחשבים כמו ממרם, הבעיה שככל הנראה יהיה לי פרופיל קרבי ואני לא שואף להוריד. האם יש סיכוי שאני אוכל להתקבל לאיזשהיא יחידה כזו אם אין סיכוי לי אישית אין בעיה להתנדב ליחידה קרבית מדובר בבעיות משפחתיות יותר.
תודה
למה סתם להגיד ?
כמעט כל המסלולים במודיעין פתוחים לבעלי פרופיל 97 . לוקחים את מי שהכי מתאים לתפקיד .
יש לך צו ראשון עוד חודש ?
זה בדיוק הזמן להתחיל לחשוב על הצבא . כצעד ראשון תבוא לצו ראשון מוכן ותשקיע את המקסימום במבחנים הפסיכוטכניים , ובראיון תגיד שאתה מעוניין ללכת לתפקיד בתחום המחשבים .
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי DaniLp שמתחילה ב "אחי,יש מכסה של אנשים, הם לא..."
"אם אתה מחפש משהו בתחום המחשבים אז עם פרופיל גבוה תשכח מזה," , " אם לך יש פרופיל 97 ונתונים זהים במיונים לאחד עם 64 יקחו את זה עם ה 64" , הטון של הדברים קצת קצת שונה .