28-04-2009, 00:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
אני רק לא מבין למה במשך האשכול הזה ציינתם כל כך הרבה פעמים את הבגרות של שתי בנות כלשהן בצורה כזו דרמטית ומעמיקה (מהיכרות אישית וכו').
באמת מעניין אותי איך אנשים מגדירים בגרות אישית. על סמך מה כולם קופצים ואומרים, וואלה זאתי יותר בוגרת מההיא שהיא בת 25?
לפני הבגרות יש שכל, בדיוק. יש אנשים מבוגרים שהם טיפשים, ויש אנשים צעירים שהם חכמים. היי, אבל זה לא מעיד על בגרות (כמובן שאני לא טוען שאתם חושבים שזה כן, אני רק מציין).
בינתיים קראתי פה את ההודעות של הבנות הללו, חוץ מהתנסחות יפה בכתב, לא ראיתי הודעה כלשהי שמעידה על בגרות יוצאת דופן כפי שאתם מציגים פה. ובכלל, אף אחד לא התחיל דיון על בגרות של אנשים, למה צריך בכלל לציין את זה?
ובקשר לשאלת פותח האשכול.
טיסה לחו"ל יכולה להתפרש בכמה אופנים.
אם זו טיסה קצרה של שבוע, אז זה ממש בקטנה. זוג שלא מתראה שבוע זה לא סוף העולם, ממש לא.
אם בן הזוג שלך טס לאיזה אי נופש כמו איה נאפה עם חברים שלו (שלא מפסיקים לדבר על כמה הם הולכים לזיין שם, וקונים 10 חבילות קונדומים שכמובן בסוף אולי אחת מהן תיפתח ואולי אחד מהם יושמש-גג), אז אולי את יכולה לדאוג קצת. לחץ חברתי, אלכוהול, בנות יפות, ובדר"כ מה שאתה לא מחפש (ובמקרה הזה יש לו אותך והוא לא מחפש) מגיע לבד (ופה זה קצת מתנגש איתך).
אם זו סתם טיסת סקי אז ברור שיש לזה מטרה אחרת לחלוטין.
לגבי טיולים שאחרי צבא?
עם כל הצער שבדבר. לדעתי בני זוג צריכים לעשות הפסקה לתקופה הזו. וכשהטיול נגמר, אפשר לחזור להיות ביחד (מומלץ), וכמובן לא לשאול את האחר מה קרה בזמן הזה (שכבת עם מישהו/מישהו וכו').
לדעתי, להיות בטיול אחרי צבא עם איזה חבר, במשך כמה חודשים. זה באמת קשה שלא להגיע למצב אינטימי עם מישהי בתקופה כה ארוכה.
מילא זה היה זוג שנשוי תקופה ארוכה. אבל מדובר באנשים צעירים שחיים את הרגע, ופה כבר המכשולים הרבים.