לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-04-2009, 17:39
  magad magad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.08
יציאה לקמ"ט

אהלן אנשים

השאלה שלי היא כזאת - אני נמצא בשיריון (נוב 8) ואני מתלבט בקשר ליציאה לקמט. הבנתי שיש 3 אפשרויות לצאת לקמט : ישיר , אחרי 4 חודשים , אחרי 8 חודשים.
אם זה משנה המקצוע שלי הוא נהג , הבעיה היא שאני לא אחד הבולטים בפלוגה מצד אחד אבל מצד שני גם לא חייל גרוע אני איפה שהוא באמצע (למרות שאני לא מסתדר מי יודע מה עם המפקד והמ"מ שלי ככה שהמלצה מהם בטוח אני לא יקבל).
אנחנו בפלוגה משהו כמו 50-60 אנשים הבנתי שבזימון ישיר יוצאים 20 אנשים פחות או יותר ואחרי4 חודשים עוד 5-10 וככה גם בזימון אחרי 8 חודשים.
אני אישית מעדיף לצאת אחרי 4 חודשים ולא בזימון ישיר השאלה שלי היא כזאת האם הסיכוי לצאת מהמבצעית הוא טוב? ואם כן איך מודדים את זה (הרי זה לא מסלול שבוחנים אותך כל הזמן)
ואם בכלל יש סיכוי לצאת לקמ"ט אם אני לא חייל שמככב.

קיצר אם מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן כי עדין לא הסבירו לנו
תודה וחג שמח

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-04-2009, 08:31
  meijin meijin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי yoni_la שמתחילה ב "איזה ניסיון יהיה לו בתור אחד..."

להכיר אווירה בפלוגה ותיקה.
לא כל היום, גם בתור צעיר, זה מטבחים.
ואם יצא לו קו טנקים? אי אפשר לדעת. אני הגעתי לפלוגה לתוך עזה, ואז נחל"ג ואז קו כחול. מחזור וחצי משני המחזורים הראשונים שלי היו בכלל קו טנקים. זה המון המון נסיון. בטח היום כשכמעט תמיד יצא לו אימון במחזור הראשון.
לפותח האשכול - קודם כל, אתה לא יכול לדעת מה חושבים עליך באמת. זה שנדמה לך לפעמים משהו מסוים, או לחברים שלך, לא אומר כלום. דבר שני, לענ"ד, תנסה לצאת, זה לא יכול להזיק. במידה ותצא, אחלה, במידה ולא, תנסה שוב אחרי מחזור או שניים (אני מכיר לפחות 2 אנשים שיצאו אחרי שלושה מחזורים!). בכל מקרה, לא יודע מה הפחידו אותך, אבל להיות חפ"ש במבצעית זה לא כל כך נורא.

אסף.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר