לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-11-2004, 17:33
  flatfoot flatfoot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.03
לכל המתעניינים בסיירות-שובו של הקקטוס

בהמשך ל-2 האשכולות הקודמים (שבעקבות חידוש ממשק הפורומים כאן איני מוצא אותם וזה חבל, אם מישהו יודע איך להשיג את זה שיעלה קישור)

הלחימה בעזהו Yoni 20 מצורף קובץ jpg] ו18:17 | 31/10/04

מבט מאלמנת קש במבצע ימי תשובה

שימו לב למרפסת הבניין הכי קרוב מצד ימין. ככה נראה הצד השני כשהוא לא יודע שמסתכלים עליו.

..רגע לפני..

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אלה ממש לא חיילי צה"לו Yoni 20 ו20:26 | 31/10/04

אוי ואבוי אם חיילים שלנו נחשפים ככה מול קו רקיע בניגוד לכל כלל לחימה אפשרי.

ולא, לא עושים קורס צילום, אבל יש כן חבר'ה שיוצאים לקורס "תיעוד מבצעי" של צה"ל כי לפעמים לפני שאתה תוקף חוליית קסאמים למשל, או מחבל שיורה מגג (סתם דוגמאות) אתה "מפליל" אותו ע"י זה שאתה מתעד אותו (בוידאו דיגיטלי) בדרך לבצע משהו שמוגדר כפח"ע (לדוגמה- יורה, רץ בסמטה עם קלאצ', מכין מטול קסאמים וכו'- או פשוט מתעד את עובדת היותו חמוש ומחבל בעליל) ואז רק אתה מחסל אותו, כדי שאחר כך הם לא יגידו שירינו בילדים בני 17 או סתם בעוברים אורח. לא תמיד ניתן לבצע הפללה מצולמת, אבל כשאפשר (למשל באלמנות) אז משתדלים, זה טוב לצה"ל.

מודליםו Yoni 20 [מצורף קובץ jpg] ו22:16 | 31/10/04

מילא להתעכב בניווט של 62 ק"מ- עוד סביר.
"אבל בלילה כזה בהיר!?"
"ועוד עם שתי מפות?!"
"ואמר"לים?!"
"בחוליות כאלה גדולות? 4 מוחות לא מספיקים לכם?!"
"ב-מ-ו-ד-ל--ש-ט-ח!-?-!-??"

"הלו? כן כן- אנחנו עכשיו סיימנו פה בשטח. אה.. כן, בטח, מבחינתי החבר'ה מוכנים."

מצטער על איכות הצבע, לא יודע למה זה קרה (צילום ע"י מוד ראיית לילה במצלמת וידאו דיגיטלית של הצבא, כמו שהברתי באחת ההודעות הקודמות)

החבר´ה מחפשים את דרכם (להגנתנו יאמר שזה במקום רחוק, רחוק מאוד, שאף פעם לא דרכנו בו)

עוד אחת מהמודליםו Yoni 20 [מצורף קובץ jpg] ו23:48 | 31/10/04

הפעם על רקע פחות בהיר ויותר מרחוק- רואים פרטים (אבל בגלל האבק/התנועה/המצלמה/הצלם שלא יודע לצלם- התנועה קצת מרוחה)

זה נקרא פסטרופינגו Yoni 20 ו11:39 | 02/11/04

ולומדים את זה במסלול, בערך אחרי שנה (חצי שנה אחרי שעולים ליחידה בערך)

ולמרות שבדר"כ כשאתם מתלהבים ממשהו אני משתדל להראות לכם את הצד הפחות נחמד והוליוודי ויפה של העסק- רופינג זה באמת נחמד. מצד שני, לשהות מתחת למסוק מרחף בגובה נמוך מעל דיונה זה לא תמיד הכי נקי שיש. (בריחוף (עמידה במקום) המסוק משתמש ביותר אנרגיה מאשר בטיסה קדימה, ולכן מרים הרבה יותר אבק)

לקראת החורף- תמונה מהחורף שעברו Yoni 20 [מצורף קובץ jpg] ו00:30 | 01/11/04

סדרת שלגים בחרמון עם מילואימניקים סטלנים (לא בתמונה)

נ.ב.
שימו לב ליצירה שלי. יותר נחמד מסתם טישטוש שחור לא?

עוד אחת מסדרת שלגיםו Yoni 20 [מצורף קובץ jpg] ו14:09 | 01/11/04

שימו לב לחיצים. עם כל הציוד הנהדר, ההסוואה המתקדמת והכפפות החמימות, שככו להחליף לנו נעליים למשהו שלא חדיר למים... היה תענוג ללכת 18 שעות בתוך מי שלגים. לא, לא היה קר למי ששאל.

מי שמסמן ציודו Yoni 20 [מצורף קובץ jpg] ו18:46 | 01/11/04

עושקים אותו. זה החוק ביחידה.

מודלים בחום של 39 מעלות צלזיוס.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-11-2004, 09:58
  flatfoot flatfoot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.03
המשך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי flatfoot שמתחילה ב "לכל המתעניינים בסיירות-שובו של הקקטוס"

תלוי איך מסתכלים על זהו Yoni 20 / מתגייסים ו13:54 | 01/11/04

לוט"ר אתה עובד נון סטופ מחמש-שש בבוקר עד שש בערב, והכל בריצה, מלא טירטורים ("קיר!"-ספרינט לקיר-"ש"ג!"-ספרינט לש"ג, וכ"כ הרבה פעמים, שאתה מוכן לשבור את הקיר עם הראש כדי שיפסיקו לשלוח אותך לשם) והכל בזמנים כמו איזה טירונות ("שתי דקות מטווח אקדח 8 מטר עמד. שתי דקות זוז. לא עומד? דקה וחצי הכל מקופל חזרה באביר. דקה וחצי זוז.") וגם האימונים עצמם קשים יחסית (ירי אינטנסיבי מאוד, אתה כל היום עם ציוד ושכפ"צ קרמי, אתה רץ הרבה גם במהלך המטווחים עצמם), והיחס אליך הוא נוקשה ובדיסטאנס.

קמ"ג זה משהו אחר. זה רק שעה וחצי-שעתיים (לא כולל מסכמים) אבל כמובן שברמה הפיזית נטו זה כבר עסק הרבה יותר קשה. אנשים מתעלפים חופשי בקמ"ג, ואני עוד לא ראיתי מישהו שהתמוטט מהקושי של מטווח או תרגיל לוט"ר. הקטע בקמ"ג הוא שהשיעורים הראשונים הם שום דבר מעבר לקאדר אחד מתמשך של שעה וחצי. השיעור מתחלק לסירוגין בין תרגילי ספרינטים וכניסות אחד בשני, לבין שהייה במצב 2 על האגרופים. ככה אתה מעביר אתה זמנך.. בשבוע השני זה כבר עובר לחומר יותר מקצועי, ולקראת הסוף הקאדרים תופסים רק חלק קטן מהשיעור. וכמובן שיש את נושא המכות, שזה לא משהו הירואי או מגניב כמו שאולי זה נדמה בסרטים. זה חרא. זה ה-חרא. אתה חוטף מכות על ימין ועל שמאל, מחברים שלך, ואם אתה גדול או חזק במיוחד, פשוט יעמידו מולך כמה אנשים, בסוף יגמרו אותך. השיטה אומרת שבקרב כל מה שצריך זה אגרסיביות- או במילים פשוטות- להתחרע. ולכן כל מה שנדרש ממך זה להתחרפן על הבנאדם שמולך, להתנפל עליו ולגמור אותו כמה שיותר מהר. בלי טכניקה ובלי מכות מורכבות או כל מיני כאלה. ראבאק נטו.

אתה לא טועהו Yoni 20 / מתגייסים ו14:31 | 01/11/04

יש קמ"ג של טירונות, ועוברים בו על הדברים הבסיסיים: הרבה ספרינטים ועבודה בלי אויר, הרבה פרסים (שכיבות סמיכה), מתח וכו', ולומדים בעיטות, לחטוף סכין מתוקף, להרביץ עם הנשק כמו שצריך, משחקי כוח (אחד משחק את המחבל המתאבד שמנסה להגיע לאוטובוס, והשני צריך לעצור אותו, למשל, או לנסות להוציא אנשים ממעגל וכו'). זהדווקא אימונים כיפיים.

זה לא דומה לקרב מגע של הקורס לוט"ר.

שתי נקודות חשובות:ו Yoni 20 / מתגייסים ו20:14 | 01/11/04

1. מהקרב מגע של הלוט"ר אתה לא תלמד שום דבר. חבל שאני לא יכול להראות לך שיעור אחד, או מסכם קרבות, כדי שתבין שכל העניין שם הוא להתחרע אחד על השני בצרחות וצעקות, להוציא כמה שיותר אנרגיה בכמה שפחות זמן (לפרצוף של הבחור השני) ולהראות שאתה מספיק "מטורף" ו"נעול" כדי שהמדריך יחשוב שהתאמצץ והשקעת מספיק, ירחם עליך, ויוציא אותך מהמעגל. אתה לא תלמד שם כלום חוץ מזה. אולי שניים שלושה טריקים וכמה סוגי מכות פשוטות שאתה בטח כבר יודע עם הנסיון שלך.

ל NIMRODUSו Yoni 20 / מתגייסים ו11:24 | 02/11/04

אם קראת את מה שכתבו פה על הקורס טרור שלהם, תחזור ותקרא שוב מה כתבתי לך על הקורס בשירשור שפתחת, ותראה שמעט מאוד השתנה: ביום יורים עד שהעור מתקלף והעצמות משקשקות, ובלילה הולכים לאולם קרב מגע, להקיא קצת את נשמתנו. ההבדל היחיד זה שפעם המדריכים היו מרביצים לך, והיום שמים מולך שנים-שלושה חניכים אחרים שירביצו.

זה מה שאתה רוצה להתעסק איתו בצבא? מי שמגיע כקורסיסט אולי אוכל מכות, אבל לפחות גומר עם זה אחרי X שבועות. המדריך נשאר שם עד השחרור..

ולמי ששאל אותי במסר לגבי זה ולא עניתי: צא מהסרט אחי. כששמים מולך במעגל שני אנשים (לא צריך יותר) אתה גמור. תהיה הכי גבוה, הכי בריון והכי נינג'ה בצוות- עדיין יגמרו אותך. זה לא כמו בסרטים שאתה נותן למישהו בעיטה ופונה לטפל בשני. עזוב בעצם- לא צריך שני אנשים. מספיק שישאירו אותך במעגל יותר מסיבוב אחד (כלומר יחליפו את היריב כמה פעמים באחד טרי) ואתה תגיע למצב שאחרי 2-3 קרבות אתה נופל ולא מצליח לקום.

לשניכםו Yoni 20 / מתגייסים ו12:01 | 02/11/04

לגבי פציעות: ממסכם קרבות של הלוט"ר, שזה המסכם הראשון, התחלנו 15 (כי היו חבר'ה שעד שהגענו למסכם לא היו במצב רפואי להשתתף בו), סיימנו על הרגליים 11, שלושה שסיימו בלילה אחד של השגחה במרפאה של מתקן אדם, ואחד פונה לאיכילוב (חשש לפגיעה פנימית, שהתבדה אחרי זה תודה לאל).
וסך הכל אף אחד שבור (לא שלי תודה לאל).

וזה לא איזה סיפור גבורה- זה לא שאני יצאתי שלם כי נלחמתי יותר טוב מאחרים- חחח תאמין לי שלא. עניין של הרבה מזל (רע).

זיתים- קודם כל יש דבר כזה "מעניש" - שזה השני חבר'ה היותר מגודלים וחזקים בצוות, שהמדריך קולט אותם מהשיעורים הראשונים. הקרבות נערכים בתוך מעגל אנושי, ככל פעם הדריך זורק פנימה שני בחורים או יותר. כל המטרה שלך בקרב ("קרב" כזה נמשך בין שתי דקות {בהתחלה כשכולם עוד "רעננים"} עד חצי דקה {בסוף, שאנשים כבר נופלים מכל מכה}) זה פשוט כמו שאמרתי - להתחרע על הבנאדם בכמה שיותר כוח וכמה שיותר מהר ובכמה שיותר רעש (כן כן, אחת הדרכים הכי טובות לשכנע את המדריך שאתה "נעול" ו"מטורף" זה פשוט לצרוח כמו איזה חיה עם כל מכה). כשהמדריך מחליט שאחד מהיריבים באמת "מטורף", הוא מוציא אותו החוצה וזורק אחד חדש במקומו (ככה שהמנצח יצא, וה"מפסיד", שבעצם חטף יותר, נשאר לעוד סיבוב ועוד סיבוב)

תמיד נראה לי שאיכשהו אנשים קוראים דברים כאלה ונדלקים- חושבים שזה גברי או הירואי או משהו כזה. זה לא. איך שאתה שומע אחרי ארוחת ערב "בתשע עם מימיות בכניסה לאולם" אתה חוטף את הבחילה אוטומאטית. ישר כולם צריכים לשירותים, וכולם נהיים עצבניים ושתקנים. אני לא מגזים, ככה זה. פשוט מפחדים. אין שום דבר נחמד או מעניין בלחטוף מכות, וגם לתת מכות (לחברים שלך) זה לא שיא העונג.

אני לא חושב שזה יהיה לך כזה פשוטו Yoni 20 / מתגייסים ו12:29 | 02/11/04

תזכור שבג'ודו (בלי לזלזל חלילה) אתה לא באמת נלחם אלא בעצם (ואל תעלב) "משחק" מול יריב כי שניכם משתמשים באותן תנועות מוכרות ומוסכמות, ומשחקים ע"פ אותם חוקים וכללים נכון? אתה לא חושש שהבחור השני פתאום ינגח בך, או יבעט לך בפנים, או יכניס לך לואוקיק שתעלה את הדמעות לעיניים ותוריד את הראש לריצפה.. מסכים איתי? אני בטוח שזה יתן לך יתרון במצבים מסויימים, אבל המדריך לא ירצה שתתחיל להניף שם אנשים, אלא שתיתן מכות. (אל תשכח ששם אתה לא עם חליפת ג'ודו שקל לתפוס, ובכלל אתה עם כפפות אגרוף ואתה לא יכול לתפוס את היריב) בג'ודו אין אגרופים/בירכיות/מרפקים/בעיטות/נגיחות, מה שיש בקרב מגע..

מה שכן- יש איתי בצוות אחד שהתאמן 3 שנים באיגרוף תאילנדי, והוא הפליא בנו את מכותיו בלי רחמים (בי אישית הוא נגח פעם אחת בחזה כ"כ חזק שלא יכולתי לנשום- למרות שאני לא חושב שבאיגרוף תאילנדי יש מהלך כזה..
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/Emo4.gif]
)

נירוו Yoni 20 / מתגייסים ו13:11 | 02/11/04

שמע, חבל על הויכוחים. יכול להיות שאתה צודק ביכולת של ג'ודו להיות שימושי בקרב אמיתי. אני לא יודע ולכן אני לא אתיימר לקבוע. מצד שני, מה שאני כן יודע זה קרב מגע של לוט"ר, ואני יכול להגיד לך שאם הג'ודו שלך דומה במשהו לג'ודו שראיתי באולימפיאדה- חבל לך על הזמן. אם תחכה ותנסה להוציא תרגילים והטלות כאלה בקמ"ג, סתם יכסחו אותך, והמדריך יתעצבן עליך ולא תצא מהזירה על הרגליים. אני מזכיר לך שרוב הקרבות (וחלק גדול מהמסכמים) הם עם כפפות איגרוף, שנראה לי מפריעות לג'ודואיסט.

שוב, אני אומר לך שאולי זה יעזור לך אם תגיע יום אחד ללוט"ר, ואולי לא. בכל מקרה אני מציע להימנע ממשפטים כמו "שבקורס לוט"ר יש לחימה חופשית במעגל נגד יריבים אחרים,אז בכייף!". ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר. כשאתה נופל על הבירכיים מלואוקיק וישר חוטף גם איזה אחת לפנים כי הבחור השני נסחף קצת ואיבד שליטה, הדבר האחרון שאתה חושב זה "איזה כיף". אין שום דבר כיפי בזה. לבוא עם ביטחון עצמי זה טוב, אבל תזכור שהמטרה של האימונים האלה היא לא לעשות תחרות ולראות מי האלוף אלא לאמן את כולם לתקוף ולחטוף במידה שווה, ולכן אם אתה טוב מידי (מה שלא סביר בכלל לגבי אף אחד)- אתה פשוט תיכנס מול שניים שיפרקו אותך

מינורלוקו Yoni 20 / מתגייסים ו13:20 | 02/11/04

לפחד לחטוף מכות אתה תמיד תפחד (אם יש לך שכל ישר). זה מלמד אותך מה זה אגרסיביות, מה זה כוח מתפרץ, ללמוד להיות "נעול" (המושג הזה הופיע גם בכתבה של שימשון אם אני לא טועה):

להיות "נעול" על מטרה זה אומר למשל להגיע אליה גם היא בקצה השני של האולם, ובדרך יש לך 17 אנשים שיוצרים חומה אנושית, ושני מדריכים עם כפפות איגרוף שתפקידם פשוט להשכיב אותך, ולך אסור להכות אותם בחזרה (למרות שתמיד מצליחים להשחיל להם איזה מרפק או משהו). או לברוח ממעל אנושי שסוגר עליך (פשוט לקפוץ ולטפס על אנשים. וכו'. להיות "נעול" זה להגיע למצב הנפשי (המחורבן) שבקרב צריכים ממש להוריד אותך בכח מהיריב (חבר שלך בעצם) כי אתה לא קולט שהוא כבר גמור ואמרו להפסיק.

אבל לא לפחד לחטוף מכות? בשביל זה מספיק סתם להיות מטומטם.

אם אני חושב שזה מיותר?ו Yoni 20 / מתגייסים ו13:27 | 02/11/04

חלק מהמוטיבים של הקורס (בעיקר מהקמ"ג) הייתי זורק לפח בלי לחשוב פעמים. מצד שני אני לא מחזיק מעצמי מבין גדול מידי בתחום ההדרכה, ואם ככה עושים את ה שנים, אולי יש לזה חשיבות. אני אף פעם לא הבנתי איך לעמוד על האגרופים חצי שעה יעזרו לי לשחרר חטופים או לעצור מבוקשים, ואיך אני אמור להשתפר בלחטוף מכות משלושה אנשים.

מצד שני כמו שאמרתי למינו, אתה כן מגלה בעצמך "קריזות" וראבאק שלא ידעת שיש בך.. אתה לומד להיכנס למצב של אטימות, להתעלם מכל מה שמסביב ובדרך מלבד המטרה.

לגבי הפציעות- שמע אין מהלעשות. זה חלק נלווה לכל אימון קשה וריאליסטי, לאו דווקא בתחום הזה. אתה לא יכול לצפות מלוחמים שידעו לנווט טוב ולשרוד הרבה ימים בשטח אם לא נתת להם להסתובב שבועות שלמים עם מנשאים על הגב במסלול נכון? ואם אתה נותן להם, אתה לא יכול לצפות שכולם יעבירו שנתיים כאלה בלי פציעות ונשירות.

קרב מגע
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/Emo46.gif]
ו Yoni 20 / מתגייסים ו18:49 | 02/11/04

הנה כמה תמונות (ביקשתי במיוחד מחבר שישלח לי במייל, כי אני לא צילמתי בהקמות שום דבר).

אנוכי הבחור התחתון עם החולצה הירוקה

זה הבחור שסיפרתי עליוו Yoni 20 / מתגייסים ו10:23 | 03/11/04

שהיה מתאמן שנים בכל השטויות האלה..

אוי איך שהוא היה מכה אותנו.. הוא היה מסוג האנשים שכשאתה סוף סוף מצליח להכניס לואוקיק או איזה אגרוף טוב לראש, ומצפה לראות אותו מתנדנד אחורה (כדי שאתה תוכל לקחת נשימה אחרונה לפני שאתה צולל עליו), איך שאתה ממצמץ אתה כבר חוטף בעיטה מצלצלת לאוזן, וכל החדר מסתובב סביבך..
איך שאני שנאתי להיכנס איתו לזירה.. הוא היה מה שנקרא "מעניש"- אותו המדריך היה זורק פנימה מול חבר'ה שהוא רצה "לדרבן" אותם קצת, כי חשב שהם שומרים כוח או לא מספיק משתוללים.
אבל כמו שאמרתי לכם אף נינג'ה לא באמת חסין- כשהמדריך רצה ללחוץ אותו קצת הוא פשוט היה שם מולו שני אנשים. אחד היה מתנפל מאחורה והשני מקדימה- וזהו.

סבילות למכותו Yoni 20 / מתגייסים ו14:25 | 03/11/04

שמע, כשהצוות מגיע ללוט"ר , כאב זה כבר לא דבר זר לאף אחד תאמין לי. אבל קודם כל אתה חייב להבין שזה לא איגרוף תאילינדי או ספורט תחרותי- זה קרבות של דקה-חצי דקה, בפול קונטקט, פשוט פיצוצים. לא כמו בתחרות שיש סיבובים, ושומרים כוחות וכו. יש לך בערך 2-3 התקפות בקרב, שבהן פשוט קופצים אחד על השני ומתפרקים. מה זה סבילות? למה? אתה תקבל בעיטה לראש אתה תיפול כמו כולם. אתה תחטוף בירכיה עמוקה לבטן, אתה תשפריץ קיא כמו מניאק (ואז כולם אחר כך יפמפמו פרסים בתוך זה יא נבלה!).. יכנסו בך חזק- אתה תיפול..

אני ממש לא מזלזלו Yoni 20 / מתגייסים ו14:50 | 03/11/04

נראה לי שאתה קצת מזלזל.. חבל להתווכח אחי, אם תגיע ללוט"ר יום אחד כקורסיסט, תוכל לבדוק לבד אם האימונים שלך עוזרים או לא. אני לא אתווכח איתך על זה, כי לא התמאנתי בשום דבר ולא היה לי שום קרע בקרב מגע

דבר ראשון אל תתעצבן עליו Yoni 20 / מתגייסים [מצורף קובץ jpg] ו13:25 | 03/11/04

לא אני מחקתי את ההודעה שלך. אני אפילו לא ראיתי אותה.

דבר שני סתם צחקתי עם הדובר צה"ל (מן הסתם). אין לי מושג מי הוריד לך אותה.

דבר אחרון, אני מבין שאתה אומר שזה סתם ניחושים חסרי משמעות ואין מה "לצנזר" והכל- ואני מסכים איתך. אבל בשביל מה? אם הייתי רוצה שההוא ששאל יקבל תשובה, הייתי נותן לו אותה. אמרתי את זה במסרים בערך 4 פעמים אתמול:
אני לא כאן כדי לעשות לעצמי פרסומת אישית, ולכן אני לא חושף (לפחות לא בפני כולם) את הפרטים המלאים שלי או יותר מידי פרטים מזהים (גם לי יש זכות לפרטיות), ולא פרסומת יחידתית. אני מעלה תמונות שלדעתי הן יפות, ובכוונה לא מציין שום יחידה ספציפית כי אני חושב שזה חסר טעם, וזה יהיה מטופש אם עכשיו כל אחד יתחיל לשפוך פה גאוות יחידה.

נגיד שתדע איפה בדיוק או בערך אני משרת, ואני מניח שחלק כבר ניחשו- אז? לפי ההתעסקות האובססיבית לפעמים בשאלה הזאת אפשר לחשוב שהחיים של מישהו ישפתרו עקב הידיעה המרעישה הזאת.

סתם משהו קטן שאחד מאנשי המודיעיןו Yoni 20 / מתגייסים ו13:37 | 03/11/04

ביחידה מריץ באימייל. הוא קורא לזה "בונוס לחג - שולחן העבודה החדש שלכם", אבל אני לא מתכוון להשפיל את עצמי עד כדי כך... אחותי משתמשת במחשב הזה ריבונו של עולם!

אז הנה. והמבין יבין.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:01

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר