24-03-2009, 00:11
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.05
|
|
יכול להיות שלא הסברתי את עצמי נכון, לא דיברתי על הווינדוס באופן כללי.
Windows Mobile היא המערכת שדיברתי עליה - אני לא יודע למה, אבל המפתחים של WM עשו את כל הטעויות האפשריות במערכת ההפעלה הזו.
1. בהרבה מאוד מקומות צריך את הסטיילוס (העט) כדי לעבוד עם הפונקציונליות של מערכת ההפעלה.
2. ניהול הזכרון שלה גרוע מאוד. אולי הוא מתאים למחשב עם 1GB של זכרון, אבל למכשיר עם 256MB זה בהחלט לא מתאים.
3. תוכניות רצות ביחד כאילו שזו איזו מערכת הפעלה דסקטופית, מה שגם לא תורם לעניין הזכרון. כאשר אתה מפרק את זה לגורמים, אין סיבה שבעולם שתרצה להריץ שתי תוכניות בו זמנית כאשר שתיהן לא איזשהו שירות מסויים שאמור לרוץ ברקע. אני חושב ש Palm היו הראשונים שעשו את זה - אין דבר כזה לסגור תוכנית, ז"א יש, אבל מערכת ההפעלה לא ממש עושה את זה מאחורי הקלעים. מה שהיא עושה זה לשלוח לתוכנית סוג של Sleep - משם והלאה מה שהתוכנית מחליטה לעשות עם זה (להיסגר או לשמור סוג של Session) זה לבחירתה. ב iPhone גם מימשו משהו דומה אם אני לא טועה.
לי יש HTC Touch Diamond והמכשיר הזה יכל להיות מדהים. הוא בגודל האולטימטיבי (האייפון טיפה גדול מידי אבל לא הייתי מתנגד לו ), יש בו טכנולוגיה כמעט להכל (WiFi, GPS, BT, HSDPA, מצלמה נורמלית, RNDIS, וכו'), אבל "איכשהו" ממש לא נוח להשתמש בו. אני רק מחכה שתצא הפצה של Android למכשיר הזה - יש כזו היא פשוט לא עובדת לגמרי עדיין - ואני מעיף את הווינדוס הזה לכל הרוחות.
|