לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2009, 22:57
  yoka90 yoka90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.09
קבע ביחידה קרבית

בס"ד
אני מיועד להתגייס אי"ה בנוב' הקרוב.
יש לי התלבטות גדולה כי מצד אחד אני מאוד רוצה לשרת ביחידה קרבית תוך שאיפה להמשיך לקצונה.
אבל מצד שני אני גם מעוניין להתחתן בשנים הקרובות ואני מאוד חושש ששירות בתור קצין קרבי ימנע ממני מלהיות עם אישתי ולגדל את הילדים שלי(שאני אזכה ב").
לפני זמן מה עברתי גיבוש חובלים ושירות בתור חובל,בידוע,דורש חתימה של 4 שנות קבע(!!).
אני מאוד מעוניין לעשות שירות משמעותי אך כאמור אני חושש.
האם מישהו מכיר/שמע על התנאים בקבע בחובלים? האם ניתן לגדל משפחה בצורה סבירה?מה היציאות?האם מתחשבים באנשים נשואים?
ומה לגבי קבע בחי"ר? האם התנאים בקבע טובים יותר/פחות?

*בלי קשר,האם מישהו יכול לפרט לי מעט על אופי השירות בתור חובל? אני לא מכיר בעליל..האם יש מבצעים?באיזו תדירות?

תודה רבה לעונים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-03-2009, 13:50
  yoka90 yoka90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.09
מס' נק'
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoka90 שמתחילה ב "קבע ביחידה קרבית"

בס"ד
נתחיל בעובדות:
1)אני אוטוטו בן 20
2)אם כשאתם אומרים דתי אתם מתכוונים לכיפה וציציות אז אני לא דתי(הלוואי שאני אזכה)
3)אני לא לומד במכינה דתית
4)אם הייתם טיפה מדייקים במה שכתבתי אז דיברתי על שירות קבע משמע-עוד 3 שנים לפחות, אז אני אהיה בן 23,גיל נורמלי להתחתן לפי דעתי,וכן אני מתכנן את העתיד כי לא בא לי לחיות את החיים שלי בלי תכנון,"בזרימה",איך שקוראים לזה היום.
ברור שאני לא יודע מה יקרה בפועל (מה יקרה יש רק אחד שיודע),אבל לכל הפחות לתכנן בגדול?
ולגבי הדתיים,אני לא בטוח אם סטטיסטית הם באמת מתחתנים יותר מוקדם,אבל גם אם כן עובדה שזה עובד כי הם בדר"כ מתחתנים רק פעם אחת ולא 3-4 פעמים כמו בחברה החילונית וחיים הרבה יותר באושר.
4)לא שאלתי אם מישהו יודע "איך שירות קבע משפיע על ילדיי בתור ילדים שגדלו בלי אבא",אלא מה התנאים בקבע,ופירטתי מדוע זה מעניין אותי(כנראה שזה היה קטע מיותר).

ועכשיו,אם למישהו יש תשובות לשאלות שלי(ולא כל מיני תאוריות על חיי הפרטיים),אני מאוד אשמח לשמוע.
יום טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:22

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר