לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-03-2009, 13:33
  turchoice turchoice אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.09.05
ייעוץ בקניית כרטיס מסך למחשב עם ויסטה

הנה המפרט של המחשב:

לוח: INTEL G31PRL
זיכרון: KINGSTON 2 GB 800 MHz
כונן קשיח: WD 250 GB 16PRM
מעבד: DUEL CORE E2180 2 GHz
והכרטיס מסך: מובנה.
חחח ואפשר להבין למה אני רוצה אחד חדש.

כשרכשתי את המחשב בערך לפניי 7 - 8 חודשים המחיר היה מאוד משתלם ניתן לראות את החיסכון ב כרטיס מסך.

פשוט חשבתי שבו אשקיע בנפרד שיהיה תקציב יהיה יותר גדול.

בכל אופן, רכשתי מסך T260HD ולא התאפקתי לראות איך זה יהיה על ויסטה, ועכשיו משחקים כבר לא כל כך רצים טוב לכן אני חושב שהגיע הזמן.

מכיוון שמה שנותר לי מהכסף זה בערך (אל תצחקו..) 60 ש"ח [LOL] נאלץ אני לבקש את עזרת הוריי

ולכן התקציב (שעתיד להיות מוחזר..אגב >>") יהיה בערך כ- עד 400 ש"ח.

בקשתי היא שתמליצו לי על כמה שיותר כרטיסים שעומדים בטווח התקציב וייתנו עד כמה שאפשר את המירב לדרישה שלי, (GTA IV כבר אין מה לדבר, אפילו לא מתכווח איתי וסוגר את עצמו "><)אמרתי כבר שהכל מיועד לרוץ עם הויסטה, לא מצפה לטופ שבטופ ומניח שגם לא לטופ.
אבל בכל זאת, תגידו לי אתם לי מה אפשר.
אני מתכוון לבצע את הקנייה היום (אל תכעסו, בחנות ששמה אסור ><) תאמרו לי אתם אם זה טפשי מצידי ואם יש אפשרויות לא מתפשרות אחרות..

תודה רבה על העזרה.

אור.

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 19-03-2009 בשעה 13:38.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-03-2009, 17:54

תודה שהעברת לפורום המתאים, ובעניין משחקים ?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "מועבר לפורום מפרטים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rlsf
מועבר לפורום מפרטים ושדרוגים.
רק בשביל לוודא - לא היתה לך בעיה לשחק במשחקים על המחשב הזה ב XP? על אילו משחקים מדובר ובאיזו רזולוציה?

אני לא מבין גדול כל כך, תמיד שיחקתי על 800X600 או 800X640 שרץ לי די חלק.
ולשאלתך - ולא היתה לי איזו שהיא בעיה אם אתה שואל.
כשהרזולוציה יותר גדולה הכל יותר לאט באמת.

אבל כן היתה לי בעיה למשל שהתקנתי את GTA IV, הוא לא רצה להיפתח בכלל, אמר להתקין DIRECT X מעודכן ודרייברים של הכרטיס מסך ולאחר שעשיתי זאת הוא אמר אותו הדבר פשוט.

המשחק הכי כבדר לגרפקיה היה GTA SA או NFS MW וכאלה, לא יותר חזקים.

אבל אני מתכוון להריץ משחקים קצת יותר כבדים וברמה אחת או שתים מעלה.

בנוגע לרזולוציה - זה פשוט לא נוח לי לעיניים אפילו השולחן עבודה תמיד על המקסימום.

עם הויסטה הקטנתי רזוצליה אחרת לפניי האחרונה כי זה באמת כבר שמוגזם, אבל זה נראה כמו ב XP.

ישן 19-03-2009, 21:04

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "על אילו משחקים מדובר ועם אילו..."

מדובר על משחקים כמו קרייסיס, עולם קפוא, COD 4, F.E.A.R 2, ו GTA IV.

כאלה אני מתכוון להריץ.

אמרתי כבר, לא מבין גדול. אבל בכל זאת לא הבנתי למה אתה שואל בעניין הספק ואיזו חברה הוא. אבל הנה מה שאני יודע.

E-ZCOOL כתוב עליו מאחור AC 230V על מדבקה צהובה וזה המקסימום שאני יכול להגיד לך
באוורסט לא הצלחתי להבין איפה כתוב, אם כתוב.

תודה בכל זאת

בנוגע לחווית המשחק, אני לא יודע להגיד לך אם זה טוב או לא טוב, לא מבין כל כך אבל אשמח אם תסביר לי מה ההבדל הכל כך גדול
מה אני כבר מפסיד בנוגע לחוויה ?

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 19-03-2009 בשעה 21:08.
ישן 20-03-2009, 00:34

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "אני שאלתי על המשחקים שהרצת,..."

כמה אשכולות מלמעלה ציינתי את השמחקים שהרצתי, GTASA NFS וכאלה.

אלה היו המשחקים הכי כבדים מבחינת גרפיקה אגב.
הרצתי גם סילקרוד (משחק רשת) אם זה משנה.

בנוגע ל G31 אתה מתכוון לכרטיס המסך ? או ללוח עצמו.. אם זה הכרטיס, אני שוב, לא מבין גדול. אבל יש המון משחקים שמשתמשים רגילים הפעילו על כרטיסי מסך מאוד בסיסיים שמתחילים ב 5200 FX שיפתיע אותך מאוד לדעת איזה משחקים הריצו עליהם.

בקשר ל CRYSIS לא ניסיתי למען האמת, אבל בשביל הפרוטוקול אני אנסה להריץ בהזדמנות אם וכאשר אחזור לXP. ומבטיח לחזור אליך עם תשובות (מייחל ומאמין שחיוביות אפילו)

המטרה של המפתחים נשמעת לי טובה ויעילה, גם מבלי להבין כל כך את המשמעות של הדברים, להרגיש כמה שיותר כמו בסרט חי. אבל לא הבנתי את הנושא של ההבדל בין מדיום להי, זה יותר יפה מבחינת המהירות של המשחק והאפקטים או רזולוציית המשחק שנראית יותר יפה?

בנוגע לספק אני פתחתי את המחשב והוא אכן EZCOOL, אם אינני טועה הדגם..טוב נו אני כבר אפתח ואציין אותו.

בנוגעו לשאלה שמעסיקה אותי זה הזרם המקסימלי של כל מסילה. אין לי מצלמה כל כך טובה אפילו ברמה שתוכל להראות את המדבקה בבירור, מצטער. אני אשתדל להעתיק מה שכתוב עליה במקום.

תודה על ההסבר, ואשמח גם להצעות לכרטיסי מסך שתדע להמליץ לי עליהם.

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 20-03-2009 בשעה 00:38.
ישן 20-03-2009, 13:07
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי turchoice שמתחילה ב "כמה אשכולות מלמעלה ציינתי את..."

זאת אומרת שהרצת אותם על הגדרות גרפיות נמוכות כנראה, כאן אתה יכול לראות איך ההבדל בהגדרות הגרפיות משפיע על העולם שאתה רואה ב CRYSIS לדוגמא:
http://ve3d.ign.com/articles/news/3...Levels-Compared

ויש משחקים בהם ההשפעה הרבה יותר משמעותית, כמו NWN לדוגמא.
אני לא אומר שאי אפשר להפעיל את המשחקים האלה ברזולוציה נמוכה ובהגדרות נמוכות, אתה פשוט תהנה מהם הרבה פחות ככה.
כשדיברתי על ה G31, דיברתי על כרטיס המסך המובנה בו, ולהשוות אותו ל 5200 זה לא רציני, עד כמה שה 5200 הוא כרטיס חלש (והוא מאוד חלש) הכרטיס המובנה ב G31 חלש ממנו פי כמה.
ההבדל באיכות הוא לא המהירות של המשחק ולא הרזולוציה, אלה שלושה דברים שונים, שמשפיעים אחד על השני.
מה שאני צריך מספק הכוח שלך זה להבין מה הזרם שהוא נותן בכל מסילה כדי לדעת איזה כרטיס מסך אפשר להציע לך שלא ידרוש החלפה של ספק הכוח.

ישן 20-03-2009, 14:00

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "זאת אומרת שהרצת אותם על..."

ואו ממש היארת לי את העיניים, לגמריי לא ידעתי מה ההבדל בין הגדרות נמוכות לגבוהות מאוד.

אפילו שבכל זאת בהגדרות נמוכות, הכל יותר ברור, גדול. אני לא יכול להוציא מילה רעה אחת על התמונה כשההגדרות גבוהות מאוד, זה מרשים. אל תכעס, פשוט שבראש אני יודע שאפשר להגדיל הכל, אני לא מתאפק :X .

אנסה לשחק בהגדרות גבוהות אם וכאשר סוף סוף יהיה לי כרטיס משופר ואומר לך איך דעתי.

בנוגע לספק, עכשיו הבנתי סוף סוף למה אתה צריך לדעת, ואני אענה לך הכי אמיתי שאוכל: אין לי מושגג

בנוגע לכרטיס המסך אבל, אם הבנתי כמו שאתה אומר בעצם יכול להיות שאם נגיד (לדוגמא, אל תבהל) יש לי כרטיס 9600 GT הוא יכול להיות ב"הספק כוח" שונה משבספק הכוח ? (זה מונחים שלי..סליחה ><) ולא יפעל בצורה מירבית או משהו ?..תגיד לי איך אני יכול לדעת מה ההספק שלו בדרך אחרת שלא כוללת תמונה..אם יש כזאת. כי אין לי ממש דרך יעילה אחרת להשיג לך את ההספק שלו.

ישן 20-03-2009, 15:57

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "הבנת אותי נכון, רק שהשתמשת..."

אממ מכאן עולה שאלה ראשונה (טוב נו שניה) מה אני אמור בעצם לעשות עם זה שיש לי ? סתם הוצאתי עליו או ש"זה לא סתם" "אבל בשביל כרטיס מסך" בכל אופן חח, בכמה מדובר? ובכלל כדאי להשקיע באחד טוב או שמספיק שייתן את מה שהכרטיס מבקש וזה נגמר בזה, חח כבר ציינתי שאני לא כל כך מבין בזה ?

מה בעצם עושים על כמה מדובר בנוגע לספק טוב וכרטיס מסך כמו ה 9600 או אולי אפילו 9800 (התקציב יתאים את עצמו אם כבר יגדל בשביל הספק..אז by the way). אחד טוב יכול לשמש לשתיהם אני מאמין.

הווו ובכלל, מה זה אומר לגבי שאר החלקים, יש מצב כזה של "אי תאימות" ? זה ספק כוח, עם טיפת הידע שלי אני מאמין שלא אמורה להיות בעיה, אבל בוא תגיד לי אתה?,

ושוב תודה על כל המידע.

אור.

נערך לאחרונה ע"י turchoice בתאריך 20-03-2009 בשעה 15:59.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:19

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר