כן, יש אנשים שמה שחשוב להם הוא שחרור רוצחי יהודים ולא שחרור שליט או כבודו של רון ארד
ברגותי אינו טוב מרוני רון. הוא אינו טוב מקונטאר - הוא רע מהם לפחות כפול חמש והרי באמת צריך להתאמץ בשל כך. ה'עיתון החושב' רואה בו גיבור ופועל למען שחרורו ולא למען שום דבר אחר - התמונות צועקות זאת. סגידה לרוצחי יהודים מכרה עיתונים היטב בארץ אחרת בימים אחרים. היום אני מניח שזה משפר את הפרנסה של המו"ל בדרך קצת עקיפה.
אילו היה 'מקור ראשון' מעניק תמונה שכזו לגולדשטיין או לעמיר - הייתה הארץ רועדת ובצדק. אבל המוסר הכפול טבוע בקובעי דעת הקהל - יהודים נועדו להרצח ולכן לטובח זכות להיות מוצג כגיבור בתמונה ובמלל. ביזוי כבוד המתים, הסתה לרצח, מנה גדושה של אנטישמיות וחתירה תחת קיום המדינה. כל אלה מגולמים בצילומי התועבה המצורפים.
נשאלתי בנוסח מעט שונה באשכול אחר ע"י גולש שאת דעתו אני מעריך - האם אני מאמין כי עיתונים ידחפו לשחרור מרצחים בכדי לשפר את מכירותיהם. הארץ אינו מתפרנס מ'מכירות'. הארץ כדבר בזמנו הינו שופרה של אג'נדה המגלגלת הרבה כסף בין קובעי מדיניות ומקורבים והממון אינו בהכרח כזה הנכנס לקופת העיתון או המגיע מפרסומות. 'אנו תומכים ברוצח היהודים ברגותי' הינו משפט שיכול לסייע בלא מעט קמפוסים באירופה ומן הסתם ליפול אוזניים על להוטות בבנק או שניים או במשרד חוץ כלשהו שאינם חובבים יהודים חיים.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הם נפלו על הראש לגמרי. פשוט עצוב"
כאשר יצא הצוות שלי לאחר שהייה של שבוע בלבנון 2, המתינו לנו ליד הפירצה בגדר בדובב שני עיתונאים שהזדהו ככתבי הארץ. זה הספיק לכולם, להעיף אותם בצעקות.כנראה שלא היו אנשים חושבים בפלסר 847... אגב, למישהו יש מושג מי היו הכתבים?.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "ש.כהן בערוץ 7 מציג את עמדת 'הארץ'-תמונה מובלטת הסוגדת לרוצח יהודים"
אין מילים אחרות לתאר את זה.. נכנסתי לשוק שראיתי את זה.
כמה חבל שגורמים פה תופסים אותם כאיזה מייצג פוליטי
אני פשוט לא מאמין, כאיש עבודה.. איבדו את הצפון פשוט..
תנועת העבודה הינה תנועה ציונית ויהודית ואילו על הארץ אמר מנחם בגין כי הממשלה האחרונה בא"י בה תמך העיתון הייתה ממשלת המנדט.
האמת היא כי בהתנהלות הנוכחית חוששני כי אפילו ממשלת הוד מלכותו תולת היהודים ניצית מדי בעבור העיתון החושב וההנהגה שהייתה מועדפת עליו הינה זו שהגלו הבריטים לבגדד או לפחות ועדת המעקב...