לפי מה שאומרים, הגרסה הסופית פי שתיים יותר מהירה מגרסאות הביתא ומכילה כל-כך הרבה שיפורים בהגנה שלדעתי הדפדפן הזה עוד יוכתר כהכי בטוח לגלישה באופן פרקטי! כלומר יותר אנשים clueless יידבקו בכל מיני מזיקים בכל הדפדפנים המתחרים.
ובטח גרסה חדשה של מקסתון תצא תוך שבוע גם, לאור האירוע המפתיע. ואולי סוף סוף יהיה אפשרי לעשות במקסתון Google Suggest!
נערך לאחרונה ע"י "ר" בתאריך 19-03-2009 בשעה 08:25.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי "ר" שמתחילה ב "אינטרנט אקספלורר 8 גרסה סופית משוחרר היום ב-6 בערב שעון ישראל!"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ר
לפי מה שאומרים, הגרסה הסופית פי שתיים יותר מהירה מגרסאות הביתא ומכילה כל-כך הרבה שיפורים בהגנה שלדעתי הדפדפן הזה עוד יוכתר כהכי בטוח לגלישה באופן פרקטי! כלומר יותר אנשים clueless יידבקו בכל מיני מזיקים בכל הדפדפנים המתחרים.
!
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "[QUOTE="ר"]
לפי מה שאומרים,..."
אפשר להתחיל לגחך לדעתי. כרגיל בMS, הודעות שיקריות. בדיוק כמו שלפני שיצאה SP3 לוינדוס הבטיחו שהיא "תשפר את המהירות". קדחת. IE8 אפילו לא ידגדג את זנבם של הדפדפנים האחרים, וזה אפילו לפני שטרחתי לנסות. זה מפני שאפילו גרסאות הבטא היו כה איטיות, יותר מפי 10 מדפדנים כמו כרום וספארי.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי metooshelah שמתחילה ב "[QUOTE="ר"]
לפי מה שאומרים,..."
למרות שאני משתמש בFF3.0.7, התקנתי הפעלתי מחדש ואפילו הוא לא העלה לי את הדף בית ועוד נתקע בלי שום סיבה, אז נתתי ל$M עוד הזדמנות אז הסרתי הפעלתי מחדש והתקנתי שוב והפעלתי מחדש שוב... ואז בידיוק אותה התוצאה-_- לא מעלה את הדף בית ועוד נתקע (כנראה שזה נקרא מהיר בשפת $M ), אז פשוט הסרתי שוב... והחזרתי אותו לIE7 שישאר על המחשב ולא יעשה בו שימוש:\ .
אז כנראה שעכשיו נצחק^_^