בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תומס18 שמתחילה ב "שלום- יש לי פרופיל 72 וקיבלתי מנילה מתלבט. בין.."
על פי הכרותי החלקית עם שלוש המערכים שציינת מוד"ש הינה המעניינת ביותר והפועלת ביותר בתחומה מבין השלוש.
בפיקוד העורף ההכשרה מעניינת מאוד אך הקווים מאכזבים ביותר, שמירה על עצירים וכדומה, ע"מ להיות זמינים למקרי אמת(ואין הרבה, בלי עין הרע)
נ"מ, מכיר רק מעט ובמה שאני מכיר, לא מצאתי דבר מעניין כ"כ.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי דורון גוטמן שמתחילה ב "לדעתי(וזו רק דעתי מוד"ש)"
אחי כחייל בחילוץ והצלה
אלללללללל תככננססססססססססססססססס לזההההה בחייייםםם אחי זה החייל שאתה בחיים לא תצליח לצאת ממנו!!!
זה חייל חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תקשיב לי ואל תלך על זה!!!!
לך לאו נ"מ או מוד"ש
נ"מ נשמע מעניין תחקור על זה P;
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תומס18 שמתחילה ב "שלום- יש לי פרופיל 72 וקיבלתי מנילה מתלבט. בין.."
גם אני קיבלתי מנילה ויש לי את אותן האפשרויות פחות או יותר. נמ האופציה הכי טובה בשבילי, במיוחד מערך הטקא שבו יש עבודה הרבה פחות שחורה מאשר שארך המערכים או החיילות.
מנסיון של חברים שלי אתה כן מרגיש שהשחרות משמעותי כיוון שאתה החיץ בין הטילים של האוייב לבין האזרחים של המדינה. חוץ ממך אין אף אחד אחר שיכול לעצור את הטילים הללו שיכולים להכיל ראש קרב לא קונבנציונלי.
מתד שני כל שירות הוא משמעותי וכל שירות תורם להצלת חיים בדרך זו או אחרת... תנסה לעשות את הבחירה המתאימה לאופי שלך ולמה שאתה היית רוצה לעשות בצבא.
על מודיעין שדה אני לא יודע יותר מדי אז אני לא יכול לעזור לך.
על פל"חצ ונ"מ אני יכול להגיד לך ככה -
מהנק' מבט התמימה שלי לפני הגיוס הסקתי ש,
בפלח"צ עוסקים בחילוץ אנשים מתוך הריסות ודברים כאלה
ובנ"מ מפילים מטוסים.
אחרי שמתפכחים טיפה מגלים שלא כל יום קורס בניין (טפו טפו) ולא כל יום מטוס מנסה להתרסק על איזה בניין (טפו טפו טפו).
ככה שביום יום אתה עוסק בהגנה\שיטור\שמירה\איך שתקרא לזה, בהיכון לזה שחס וחלילה יקרה משהו.
ההבדל בין נ"מ לפלח"צ בקטע הזה הוא,
שבעוד שפלח"צ אתה פשוט עולה לקו נורמלי\ עוסק בשמירה על עצירים בשל הרובאי שלך כמו שציינו,
בנ"מ אתה עוסק ישירות במה שלמדת בינתיים - הגנת שמי המדינה, נושא מאוד מאוד רציני...