08-02-2009, 00:48
|
|
|
חבר מתאריך: 07.06.03
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי sheep
בדקת מי הציע והעביר איזה חוק וקבעת שישראל ביתנו לא פעלה למען הגנת האזרחים, או שזה מה שנראה לך בלי לבדוק שום דבר, כמו ההאשמות שהמדינה לא שווה כלום ושמותר לזרוק מים לביוב חופשי?
ישראל ביתנו עושים מה שצריך, ואני מאמין להם שישמיעו את קולם ויעבירו חוקים בסוגיות החשובות בתחום הפשיעה גם בכנסת הבאה.
האם הרעיון של נאמנות-אזרחות יצא לפועל? אני לא מפתח ציפיות לעולם מושלם, אבל לפחות יש מי שמאיר לנו את הדרך, ומפלגה הזו אני אצביע.
|
יפה.
א: אני לא זורק מים לביוב חופשי. אמנם אני לא שם דגש על "מחזור מים" ואגירתם בדליים, אבל אני גם לא פותח את הברז בשביל השעשוע הפרטי שלי; ואם אני רואה אחד פתוח או מטפטף (קורה די הרבה בצבא) אני סוגר אותו.
ב:שים לב, שלא אמרתי שהמדינה לא שווה כלום. אמרתי, שזה טוב מאוד לעשות דברים למען המדינה, אך לפתע כשאתה צריך אותה, אתה מוצא עצמך לעיתים רבות מדבר לקיר. לכן אמרתי, גם, באותו אשכול את דעתי על המשפט של קנדי. בסופו של יום, צריך להיות שוויון בין שני הדברים.
ג: אתה, כמובן, רשאי להצביע עבור כל מי שנפשך חפצה בטובתו ובטובת כיסאו בכנסת. עם זאת, צריך לראות את הרעיון בצורתו הגדולה יותר.
ד: כן, למען האמת. ולא מצאתי איזשהו "נס לחימה בפשע" של אביגדור ליברמן, למעט השר-לעניינים-אסטרטגים-כמו-איך-לשמור-על-הכיסא.
ה: זה טוב ויפה שאתה בוטח במפלגה שלך ומביע את דעתך בזכותה.
ו: אל תזלזל בדעתי, ואל תכניס מילים לפי. זה לא מוסיף לא לך ולא לדיון ערך מוסף. - להפך. אני נותן לדעתך את הכבוד הראוי; אני מצפה לאותו דבר.
אגב, רק לידע כללי:
המצע של ישראל ביתנו מאוד קורץ לי. ישנם אי-אלו סעיפים שמטרידים אותי, אך בכללי אני מסכים.
עם זאת, הרושם שלי מליברמן הוא שהוא פשוט נתפס על הדגל התורן של מערכת הבחירות (פעם שעברה היה זה נס הלחימה בפשיעה, הפעם זה אזרחות לערבים) מבלי שזה ישנה עבורו משהו. זה נראה לי מעט לא אמין.
נערך לאחרונה ע"י metooshelah בתאריך 08-02-2009 בשעה 01:14.
|