07-02-2009, 20:00
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.08
|
|
לאון עובד בתחום הוא כבר סיים ללמוד...
מצטער שאני עונה במקומו פשוט על הדרך ככה...
הרעיון נהדר... אהבתי את החלק השמאלי - טביעת אצבע והמילה סקיוריטי נהדר...
הרקע שמאוד מזכיר את האור השחור (אולטרה כמו שאצלנו בארץ קוראים לו) מזכיר מאוד ומקשר לcsi ומאוד משדר אווירה ומקצועיות
מה שכן לא אהבתי את הגופן העברי שהשתמשת בו... ממש לא מתקשר לי לנושא וחבל שהוא כ"כ גדול....
המצלמה עם העין בתוכה קצת נדוש...
אגב מה זה safe plage??? זה G זה C לא כ"כ ברור לי
כמובן ששם בעל העסק מאוד חסר - גם אם לא שם מלא... רק "יצחק" כזה ליד המספר היה מוסיף פן אישי יחסית לכרטיס ביקור...
כמובן שפרטי קשר נוספים מאוד חסרים פה
סה"כ עבודה מעניינת וחבל שכבר עברה ללקוח לפני שעברה מקצה שיפורים כי יש כמה דברים שהיו יכולים להפוך את זה למושלם...
אני מסכים עם לאון לגבי יחס רציני למקצוע ואני אתן דוגמה שהמורה שלי (גם אני כבר סיימתי דיי מזמן אבל יש דברים שנשארים תמיד בזיכרון) אמרה לנו פעם:
כל אחד יכול להכין כרטיס ביקור או כל דבר אחר לשם ההבהרה, אתם יכולים לבוא לבעל עסק שרוצה לחדש את כל הליין העיצובי של העסק שלו... לוגו ניירת משרדית כרטיס ביקור שלטי חוצות, כל החבילה..! ואתם באים עם רעיון והכל הוא לא אוהב אותו - אתם אומרים לו שאפשר ללכת על כיוון אחר, אבל הוא בשלו... ואז הוא יתקע לכם את המשפט הבא: "הבת שלי בת 8 כפרה עליה למדה היום בבית הספר להשתמש בוורד והיא יכולה להכין בשבילי את כל מה שאתה עשית וזה לא יעלה לי שקל..."
ואת האמת - וואלה הבן אדם צודק - יכולה היא יכולה, השאלה איך זה יראה...
אם אתם מעצבים גרפיים תהיו כאלה, עיצוב עד הפרט האחרון.
כי לדעת לפתוח פוטושופ או כל תוכנה אחרת זה לא חוכמה גדולה כולם יכולים ללמוד טכנית איך לעבוד עם התוכנה, השאלה איך נראית התוצאה... פונטים היא דוגמא נוספת, זה שיש לכם פונטים כמו דויד ומרים ואריאל שבאים עם הווינדוס - אחלה... אלה פונטים "טופסולוגיים (חח מושג מהמכללה) שיעורי בית בתנ"ך נראים בהם נהדר, על שלט חוצות אל תעיזו לשים אותו או כל פונט שבא ברשימה החינמית הזו... תשקיעו קצת כסף לא צריך לקנות חבילה של 400 משקלים... 20 משקלים או אפילו 10 יספיקו למעצב המתחיל - ואחרי שהוא עושה כסף מכמה עבודות הראשונות הוא יכול להשקיע ברכישה של עוד כמות משקלים ולהרחיב את המאגר פונטים שלו, אוסף תמונות סטוק אימג'ס לא ללכת לגוגל לחפש תמונות ולקוות שמי שצילם אותן או ערך אותן לא יראה את זה בטעות אחרי זה ואתם תקבלו תביעה... הכי כיף להכין לבד את התמונות לעבודות שלכם - מצלמה דיגיטלית טובה בד לבן או שחור או כל צבע אחר שישמש אתכם לרקע בתור רקע סטודיו ולביים אפילו בחדר צילום מתאים לעבודה
קצת חומר למחשבה (קצת הרבה...)
NOX2
|