עוגת שוקולד בציפוי וניל ושקדים. לדעתי הטובה בסט היא תמונה מספר 4 (לטל - אההה, מה אתה אומר על ה WB ?) תהנו ערב טוב..
Life is very short, and there's no time For fussing and fighting, my friend!
אני חושב שהתמונה הכי יפה פה זאת התמונה האחרונה.=] רק נראה שהפוקוס התפקשש קצת והוא נמצא על הצעיף האדום ולא על העוגה.
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
כמוך, גם אני אהבתי הכי הרבה את הרביעית.. סחטיין על הWB אפשר לבוא לאכול אצלך ?
Canon 7D + Canon 20D + Canon 24-105L IS F/4 + Sigma 10-20EX F/4-5.6 + Canon 50mm F/1.8 + Sigma 70-300 APO DG F/4-5.6 + Canon Speedlight 580EX www.talnitzan.co.il
הצילומים טובים. הייתי מנסה אפילו לחמם קצת את ה WB. הכפית לא מתאימה לפריים. היא גסה מדי והמופע שלה בקדמת הפריים לא טוב, לטעמי. היה כדאי להשתמש בכפית דקה ועדינה יותר, ולמקם אותה במקום אחר. אהבתי את הטאץ' האדום בפריים האחרון.
בברכה, מתן. www.MatanNarkiss.com
את התגובה על הכפית שמעתי הכי הרבה -יכול להיות שבמציאות היא ניראתה טוב אבל לא הצטלמה ככה. וכשאני חושב על זה באמת היה כדאי לצלם כפית דקיקה יותר. תודה בכל אופן (לא יודע אם שמת לב אבל בסוף ויתרתי על הקטע של "לתקן את הA510" וקניתי את זו - המחירים בריצפה)
החמישית היא הטובה ביותר לטעמי, האדום מוסיף המון...
כאן ליאל, מדווחת מהשטח בעזרת Canon 30D, Canon 50mm f\1.8, Canon 70-200 f\4 IS L, Canon 100mm f2.8 macro, Sigma 10-20mm וחברים... הגלריה שלי בפוטולייט