04-01-2009, 18:18
|
|
|
חבר מתאריך: 04.01.09
|
|
עזרה עם מישהי, רמזים שהיא שולחת או לא
שלום..
הסיפור שלי הוא כזה: יש לי מישהי איתי בעבודה, אני נמצא איתה בעבודה כבר 8-9 חודשים, הכל היה רגיל כמו עם כולם, בשבועות ובמיוחד בשבוע האחרון הרגשתי שאני רוצה אותה, אני כל היום חושב עלייה, חולם עליה לפעמים, ובמקביל אנחנו מתקרבים כל הזמן, יושבים הרבה ביחד, צוחקים (למרות שזה היה תמיד אבל לא בתדירות כזאת)...
אבל יש דברים שונים שקורים, לדוגמא: יום אחד היא הראתי לי תמונות והיא אומרת לי "זה חבר שלי" ואחרי 2 שניות אומרת לי סתם, או שהיא רואה אנשים אומרת איזה חתיכים ואז אומרת סתם, אבל יום אחד היא באה ודיברה עם חברה טובה שלה, והיא אומר לה שהיא בחיים לא תצא עם מישהו בגיל שלה, אני בגיל שלה, או שהיא רוצה לגרום לחבר לשעבר שלה לקנא ושאני יעזור לה, אבל מנגד היא אומרת לי שהיא רוצה שאני יעזור לה ללמוד למבחן..
אני מניח שהבנתם את התמונה הכוללת, אני בטוח ששחכתי משהו, אם כן אני אוסיף..
אהה ומשהו חשוב, הרבה אמרו לי שהחברה הכי טובה שלה מעוניינת בי, וגם היא מהעבודה, וזה יוצר קצת בעיות..
אז מה לדעתכם קורה ? לדעתכם היא גם מסתכלת עליי בצורה כזאת ? ומה עליי לעשות ? ואל תגידו לי תזמין אותה, או דברים בסגנון, כי אני ביישן מאוד מאוד, ואני בחיים לא עושה דברים כאלה גדולים, אלא דברים יותר קטנים, כמו אם היא שואלת אם יפה ואני מחמיא לה באותה רגע, אבל ככה סתם בחיים לא, ככה אני, בעיה, אבל אין לי מה לעשות עם זה..
תודה..
|