12-01-2009, 22:56
|
|
|
חבר מתאריך: 07.01.07
|
|
אשכול מצויין ורעיון ראוי לשבח...
אכן זמן רב אני תוהה מה יהיה עתידי בכתיבה ! אני אוהב שפות, ואוהב שירה ופנטזיה, כעיקרון אני רוצה להמשיך בלימודים (באוניברסיטה) בתחום הספרות, על מנת לחזק את יכולתי לכתיבה, ועל מנת להרחיב ידע,גם כן אני בזמן זה וכבר מאז שנה כתבתי או מנסה לכתוב סיפור פנטזיה באנגלית, הסיפור בעיקרו מבוסס על הרעיון שבעולם יש משהו שנקרא איזון, ואיזון זה תמיד גורם למהפכות מלחמות,בריאה , כמעט ואפשר לומר עליו שהוא כוח עליון, והוא תמיד משנה את הסדר העולם בלי שאף אחד ירגיש, הספר שלי מדבר על תקופה שבה כלום לא קיים ואז מכלום היה עולם ובני אנוש ואלפים, בני השמשועוד...
הסיפור עדיין לא גמור אבל בהחלט הישג של 20-25 דפים (ואנילא מאמין שאם יש יותר מילים אז זה יותר טוב) זה מצוין הרעיון בעל בסיס טוב והכתיבה שלי מאוד טובה, בקרוב גם כן אפרסם את 3 העמודים הראשונים של הספר !
כאן נפגשים הלימודים שלי החיים שלי והסיפור פנטזיה שעדיין לא גמור, בעתיד עם רעיון שכבר התעכל ותוקן הרבה פעמים , עם השכלה ספרותית , אולי אוכל לכתוב ספר זה ולהיות סופר ידוע !
גם כן , אף על פי שכתבתי הרבה באנגלית אני מגלה צד שאוהב את העברית בשירה , אני פשוט מתמוגג לצליל ומשמעות המילים, ובעת תשוקה וגיל התבגרות אני כותב שירי אהבה פה ושם , ומנסה ליצור לי מחברת קטנה על מנת לזכור בעתיד את ימי נעוריי.
ורק דבר אחד אומר לכולם, עם כול הכבוד, כשיש לך יכולת מדהימה של כתיבה , ציור, פיסול, השכלה מדעית תנצלו את זה ואל תגידו שזה תחביב, כי יום אחד זה יכול להציל אתכם או לגרום לכם להגיע לשאיפה שלא דמיינתם.
נערך לאחרונה ע"י Mnemosyne בתאריך 12-01-2009 בשעה 22:59.
|