לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-01-2009, 00:05
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
מידע מבצע עופרת יצוקה-אשכול חדשות יומי,8.01.09

אנא נסו לרכז את כל המידע החדשותי באשכול הזה ולא לפתוח אשכולות נוספים. אשכולות בנושאי חדשות אחרים שיפתחו יאוחדו לתוך אשכול זה או יימחקו.

כלי עזר שימושי ביותר לעידכונים שוטפים:
עמוד המבזקים של פרש.
ניתן לצפות בחדשות מהטלוויזיה בשידור ישיר גם באינטרנט:
ערוץ 10
ערוץ 2
הערוץ הראשון
אל ג'זירה באנגלית
ערוץ הג'יהאד מתוך עזה- http://qudstv.com/ בערבית

רדיו:
גלי צה"ל- למעלה מימין, האזנה לשידור החי.
רשת ב'- למעלה משמאל- האזנה לשידור החי.

שימו לב:
באשכול הנוכחי יתקיימו אך ורק דיונים הקשורים לנושא הפורום: צבא וביטחון.
עדכוני חדשות כלליים יופיעו אך ורק
בפורום סקופים וחדשות.
ככלל, הנושא החדשותי שייך לפורום סקופים וחדשות ולא לפורום צבא וביטחון. אנחנו מקיימים את האשכול הזה רק לצורך עידכון שוטף וכמענה לגולשים שביקשו זאת. לכן, אין לפתוח אשכולות אחרים שעוסקים בחדשות גם אם הם בנושאי צבא וביטחון.
דיונים פוליטיים יתקיימו רק
בפורום פוליטיקה ואקטואליה.

תזכורת לנושא בטחון המידע:
אין לפרסם מיקומי נפילות, פעולות מתוכננות, סד"כ הכוחות הפועלים וכו', למעט מידע אשר פורסם במקורות רשמיים. אנו נפעל במדיניות של אפס סובלנות כלפי גולשים שלא יפעלו בהתאם לכך.

בנוסף, גם בעת מלחמה לא נסכים להתבטאות מגעילה כלפי בני אדם ואפילו אם הם האוייב. לא רק "בנפול אויבך אל תשמח", אלא שזילזול באוייב מוביל לטעויות מסוכנות.

תודה, בהצלחה לצה"ל, ושכל חיילינו יחזרו הביתה בשלום.
הנהלת הפורום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-01-2009, 00:07
צלמית המשתמש של יוסיפון

מידע הנחיות ההתנהגות לאוכלוסייה ליום חמישי, 8 ינואר 2009
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "מבצע עופרת יצוקה-אשכול חדשות יומי,8.01.09"

הנחיות ההתנהגות לאוכלוסייה ליום חמישי, 8 ינואר 2009, החל מהשעה 06:00 למשך 24 שעות
יום רביעי, י"א בטבת התשס"ט, 7 בינואר 2009, 18:30
תושבי הישובים סמוכי הגדר, לרבות העיר שדרות, רשאים לצאת משהייה רצופה במבנים. תושבי הישובים הנ"ל ייכנסו למיגון בתוך 15 שניות מרגע הישמע צבע אדום/קול נפץ. בישובים אלה חל איסור על התקהלויות והתכנסויות.

לא יתקיימו לימודים. מותרת פעילות חינוכית בגנים הממוגנים. מי שלומד מחוץ לטווח ה – 40 ק"מ , רשאי לצאת ללימודים.

בישובים אלה תתקיים עבודה במפעלים חיוניים. במקומות העבודה בהם קיים מרחב מוגן תקני לכל העובדים, תותר העבודה. במקום שאין מרחב מוגן תקני, העבודה תותר מתחת ל-2 תקרות בטון.
ניתן לפתוח מרכזי קניות עם מרחב מוגן.

תושבי יתר הישובים עד לטווח 10 ק"מ ייכנסו למיגון בתוך 15 שניות מרגע הישמע צבע אדום/קול נפץ.
בישובים אלה חל איסור על התקהלויות והתכנסויות.

לא יתקיימו לימודים. פעילות חינוכית בגני ילדים ממוגנים או במקלטים מותרת. מי שלומד מחוץ לטווח ה – 40 ק"מ , רשאי לצאת ללימודים.

בישובים אלה תתקיים עבודה במפעלים חיוניים. במקומות העבודה בהם קיים מרחב מוגן תקני לכל העובדים, תותר העבודה. במקום שאין מרחב מוגן תקני, העבודה תותר מתחת ל-2 תקרות בטון או שניתן להגיע למקום תחת 2 תקרות בטון עפ"י זמן ההתרעה.

תושבי הישובים שבין 10-20 ק"מ לרבות אשקלון, נתיבות והסביבה, יכנסו למיגון תוך 30 שניות מרגע הישמע אזעקה/קול נפץ.

בישובים אלה מותרות התקהלויות והתכנסויות עד 100 איש תחת תקרה קשיחה בלבד. בישובים אלה לא יתקיימו לימודים. מאושרת פעילות חינוכית במקלטים. מי שלומד מחוץ לטווח ה – 40 ק"מ, רשאי לצאת ללימודים.
בישובים אלה תתקיים עבודה במפעלים חיוניים. במקומות העבודה בהם קיים מרחב מוגן תקני לכל העובדים, תותר העבודה. במקום שאין מרחב מוגן תקני, העבודה תותר מתחת ל-2 תקרות בטון או שניתן להגיע למקום תחת 2 תקרות בטון עפ"י זמן ההתרעה.
ניתן לפתוח מרכזי קניות עם מרחב מוגן .

תושבי הישובים שבין 20-30 ק"מ לרבות אשדוד, קריית גת, קריית מלאכי, אופקים, רהט והסביבה יכנסו למיגון תוך 45 שניות מרגע הישמע אזעקה/קול נפץ.

בישובים אלה מותרות התקהלויות והתכנסויות עד 300 איש תחת תקרה קשיחה בלבד. בישובים אלה לא יתקיימו לימודים. מאושרת פעילות חינוכית במקלטים . מי שלומד מחוץ לטווח ה – 40 ק"מ, רשאי לצאת ללימודים.
במקומות העבודה בהם קיים מרחב מוגן תקני לכל העובדים, תותר העבודה. במקום שאין מרחב מוגן תקני, העבודה תותר מתחת ל-2 תקרות בטון או שניתן להגיע למקום תחת 2 תקרות בטון עפ"י זמן ההתרעה.
ניתן לפתוח מרכזי קניות עם מרחב מוגן .

תושבי הישובים שבין 30-40 ק"מ לרבות באר שבע, גדרה ויבנה יכנסו למיגון תוך 60 שניות מרגע הישמע אזעקה/קול נפץ.

התקהלויות והתכנסויות יותרו עד 300 איש תחת תקרה קשיחה בלבד.
בישובים אלה לא יתקיימו לימודים. מאושרת פעילות חינוכית במקלטים. מי שלומד מחוץ לטווח ה – 40 ק"מ רשאי לצאת ללימודים.

במקומות העבודה בהם קיים מרחב מוגן תקני לכל העובדים, תותר העבודה. במקום שאין מרחב מוגן תקני, העבודה תותר מתחת ל-2 תקרות בטון או שניתן להגיע למקום תחת 2 תקרות בטון עפ"י זמן ההתרעה.

להלן מספר דגשים לתושבי כלל הישובים:
  • • שהייה במרחב המוגן היא למשך 5 דקות, אלא אם ניתנה הנחיה אחרת, למעט בישובים סמוכי גדר.
  • • יש להימנע מהתקהלות באתרי נפילות הרקטות. חשוב להתרחק מחפצים לא מזוהים או מרקטה המונחת על הארץ. במקרה כזה יש להודיע למשטרה.
  • • יש להימנע מלהתקרב לחוטי חשמל חשופים או קרועים ולהודיע לחברת החשמל בטלפון 103 או למשטרת ישראל בטלפון 100.
  • • פיקוד העורף מבצע ניסויי צפירה בישובים, יש להקפיד להיכנס למיגון בזמן ניסויים אלו ולהתנהג לפי כללי ההתנהגות בהישמע אזעקה.
  • • הקפדה על מילוי ההנחיות וכניסה לחדרים המוגנים – מצילה חיים.
  • • אולפן פיקוד העורף משדר מידי ערב בשעה 22:00 בערוץ 33 הנחיות להתנהגות נכונה בעברית ובשפות נוספות ושידורים חוזרים בבוקר למחרת בשעה 11:00 וב – 14:00.
  • • מידע נוסף במרכז המידע של פיקוד העורף בטלפון 1207 ובאתר האינטרנט בכתובת www.oref.org.il
  • • יש להמשיך ולהישמע להנחיות באמצעי התקשורת

ישן 08-01-2009, 08:02
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
הצילום של המלחמה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "מבצע עופרת יצוקה-אשכול חדשות יומי,8.01.09"

הייתי נותן פרס למי שצילם את התמונה ומכנה אותה בשם "תימרות עשן"...

Rockets and optimism for Israelis near the Gaza border

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.spacewar.com/images/gaza-israel-qassam-smoke-trail-bg.jpg]

by Staff Writers
Sderot, Israel (AFP) Jan 4, 2009
To Israelis living along the Gaza border the sound of artillery pummelling the Palestinian enclave is a hopeful sign that the rocket fire may stop at last. But then a missile slams into a house. The rocket fired by Gaza militants demolishes part of the single-storey home in a working class neighbourhood of the southern Israeli city that has borne the brunt of such attacks over the past eight years.

Neighbours rush to the scene as soon as the "red flag" alert ends.

Some weep, an old man just shakes his head and a couple of women, seemingly undisturbed by the commotion, resume hanging their laundry as the sound of Israel's big guns echoes from the Gaza Strip a few kilometres (miles) away.

But all are optimistic that "Operation Cast Lead" can bring an end to eight years of rocket attacks by the Islamists of Hamas and other militant groups based inside the impoverished territory.

"That's the whole point of this operation," says Sderot Mayor David Muskila, as he comforts neighbours still in shock from the rocket attack.

"We hope this will bring peace and silence to this area, not only Sderot, but also Ashkelon, Beersheva and others," he says in reference to communities within rocket range of the besieged Palestinian enclave.

Many residents have fled to relatives in safer areas, while others who stay barely venture from their homes.

On Sunday -- a normal working day in Israel -- stores in Sderot remain shuttered and few residents are to be seen on streets that have been taken over by hordes of journalists, security forces and emergency rescue teams.

But life is showing the first signs of returning to normal in Israeli communities within rocket range of Gaza.

Shortly after the alert is lifted, a street cleaner picks up his broom and slowly resumes sweeping a Sderot street.

Residents are growing increasingly confident that the barrage of rocket fire they were warned could rain down on them at the start of ground operations will fail to materialise.

Some missiles have hit Sderot on Sunday, but in a far cry from the daily average of almost 65 rockets and mortar rounds authorities say hit southern Israel in the week before tanks and troops moved into Gaza on Saturday evening.

Sderot municipal spokesman Shalom Halavi believes that calm, and at least some normalcy, will soon return to the area, but he also says residents will stand firmly behind the troops leading the assault on the Hamas rulers of Gaza.

"I think the operation will be short, but we stand with the army whatever happens," he says as detonations echo in the distance.

Maurice Ochana, a 58-year-old factory worker who helped his shell-shocked neighbour out of her rocket-hit home, echoes the sentiment.

"This is the solution we have been waiting for. We are putting the soldiers in charge."

In the nearby village of Kfar Aza, the only local residents to be seen are a couple of guinea fowl running to-and-fro, apparently dazed by the incessant blast of artillery fire.

From the village 800 metres (yards) from the border, white contrails are seen shooting skywards from the ground in Gaza as three rockets are fired in rapid succession at southern Israel.

A huge pall of rising black smoke marks a spot that has been repeatedly targeted by Israeli forces since Saturday evening.

The rumble of tanks can be heard and the earth shakes as shell after shell is shot. A screech indicates that an Apache attack helicopter has launched yet another missile.

Udi Galili, 42, a hydrologist who lives in a nearby village, looks on approvingly from the roadside.

"If you live in a tough neighbourhood, you have to be tough," he says.

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

ישן 08-01-2009, 10:02
צלמית המשתמש של יוסיפון

הודעת דובר צה"ל
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "עוד תמונות מדובר צה"ל. ליחצו על התמונה להגדלה"

סיכום אירועי הלילה ברצועת עזה
יום חמישי, י"ב בטבת התשס"ט, 8 בינואר 2009, 07:05

במהלך הלילה כוחות של חיל-הרגלים, שריון, הנדסה, ארטילריה ומודיעין בסיוע של זרועות האוויר והים בפעילות ברצועת עזה.

בפעילות משותפת לצה"ל ושירות הביטחון הכללי תקפו מטוסי חיל-האוויר הלילה את ביתו של יאסר נאתת, האחראי על ירי הרקטות בגזרת רפיח ואת ביתו של מוחמד סנואר, מפקד חטיבת חאן-יונס של חמאס.

כלי טיס של חיל-האוויר תקפו הלילה כ-60 יעדים נוספים, ביניהם, מסגד ששימש כמחסן אמל"ח ומקום מפגש לפעילי חמאס, מוצב משטרת חמאס, כ-15 מנהרות אשר שימשואת פעילי החמאס בפעילותם כנגד כוחות צה"ל, ביניהן גם מנהרות שהיו מתחת שהיו מתחת לבתי פעילים, לעל ל-10 מחסני אמל"ח, חלקם בבתי פעילי חמאס, פעילים חמושים שהתכוננו לבצע ירי לעבר כוחות צה"ל, וכ-15 נקודות שיגור ובונקרים מהם בוצעו ירי לעבר כוחות צה"ל.

צה"ל ימשיך ויפעל כנגד כל ארגוני הטרור וכל מי שנותן חסות לטרור.

ישן 08-01-2009, 13:25
צלמית המשתמש של סירפד
  סירפד מנהל סירפד אינו מחובר  
מנהל פורום צבא ובטחון

חבר מתאריך: 04.05.02
מ"פ בגדוד חרוב נהרג הבוקר (Ynet)

קצין צה"ל נהרג וחייל נפצע קל מירי נ"ט
מבצע "עופרת יצוקה" ממשיך לגבות מחיר: קצין צה"ל מגדוד חרוב נהרג מטיל נ"ט שירו מחבלים לעבר המבנה שבו שהו חיילים לצורך סריקות סמוך לכיסופים. בשלב זה לא ברור אם הכוח נפל למארב או שמדובר בטיל שהורה באקראי

חנן גרינברג פורסם: 08.01.09, 12:39

מפקד פלוגה נהרג הבוקר (יום ה') מטיל נגד טנקים שירו מחבלים אל מבנה בו שהו כוחות צה"ל סמוך למעבר כיסופים במרכז רצועת עזה. חייל נוסף נפצע קל בתקרית ופונה לקבלת טיפול רפואי.

התקרית אירעה לאחר שחיילים מגדוד חרוב של חטיבת כפיר נכנס לבית לצורך סריקות. בשלב מסוים נורה טיל נ"ט לעבר המבנה וכתוצאה מכך נהרג הקצין. גדוד חרוב הוקפץ עם תחילת המבצע הקרקעי לרצועת עזה לאחר שהיה באימונים. מדובר בגדוד המבצע בעיקר תעסוקה מבצעית ביהודה ושומרון, אולם בשל האירועים בדרום הוחלט להקפיצו לדרום.

בשלב זה לא ברור עדיין אם הכוח זוהה בתוך המבנה על-ידי אנשי חמאס וכתוצאה מכך נפגע או שמדובר בטיל שנורה באקראי על-ידי חמושים.

ישן 08-01-2009, 23:23
צלמית המשתמש של האזרח
  משתמש זכר האזרח האזרח אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.05
הפגנה בוורשה לטובת ישראל ותמיכה במלחחמה הצודקת.

מה שקיבלתי מידידים בפולין הפגת התמיכה בווארשה בשבת הקרובה
>
>
> Demonstracja
>
> „Stop terroryzmowi –
>
> solidarność z Izraelem"
>
>
>
> Sobota 10 stycznia, godz. 17.00
>
> Pl. Zamkowy w Warszawie
>
>
>
> W sobotę 10 stycznia o godzinie 17.00 pod kolumną Zygmunta w Warszawie
> odbędzie się demonstracja „Solidarni z Izraelem". Hasła towarzyszące
> demonstracji to "Stop terroryzmowi Hamasu!" oraz „Izrael ma prawo do
> obrony".
>
נדמה לי שעד כאן הכל מובן וברור

>
>
> Zapraszamy wszystkich przyjaciół Izraela do wyrażenia publicznego poparcia
> dla kraju, którego prawo do obrony swoich miast i mieszkańców jest podważane
> publicznie przez nazywanie Izraela agresorem w obecnym starciu z
> terrorystyczną organizacją Hamas.
>
אנו מזמינים את כל ידידי ישראל להפגנת התמיכה. כל מדינה יש לה הזכות להגנה עצמית
לאחר נסיגה ישראלית מרצועת עזה בשנת 2005,חמאס המשיך לשגר טילים על שדרות,אשדוד ואשקלון. בימים האחרונים ניכרת שטילי חמאס מתקרבים לכור האטומי בדימונה??? וקיימת סכנה שתהיה תאונה בדומה לצ'רנוביל (תרגום חופשי שלי)

> Mimo całkowitego wycofania sie Izraela ze Strefy Gazy w 2005 roku, Hamas
> permanentnie ostrzeliwuje izraelskie miasta rakietami. Mieszkańcy Sderot,
> Aszdod i Aszkelonu znosili codzienne alarmy bombowe z cierpliwością, która
> już się wyczerpała. W ostatnich dniach rakiety wystrzeliwane przez
> terrorystów z Hamasu zaczęły zagrażać reaktorowi jądrowemu położonemu w
> Dimonie. Gdyby udało im się osiągnąć swój cel, uszkodzenie reaktora mogłoby
> spowodować katastrofę porównywalną z tragedią Czarnobyla.
>

לכן כל מדינה חופשית לא יכולה להרשות שאזרחיה יחיו בסכנה מתמדת, לכן כאשר ישראל פתחה במבצע מבקשת לחסל את המקומותשמהם משוגרים הטילים ולחסל את מצבורי הנשק של חמאס

> Żaden kraj nie może pozwolić na sytuację, w której jego obywatele żyją w
> ciągłym zagrożeniu. Dlatego Izrael decydując sie na akcję militarną chce
> zlikwidować miejsca, z których wystrzeliwane są rakiety oraz zniszczyć
> arsenał Hamasu.
>
> Pokażmy nasze poparcie dla Izraela!

באו ונראה לעולם את תמיכתנו בישראל
>
>
> Organizatorzy demonstracji:

המארגנים:
1. כנסיה הקטולית הרפורמית.
2. האגודה "התקווה לעתיד".
3.כנסיה בבירת פולין.
4. קהילה היהודית בוארשה.
.5.קהילת בית וארשה
6. אגודת "המדרש".
7. אגודת בני ברית בפולין.
8. האגודה ע"ש פרופ' משה שור.
>
> Chrześcijański Kościół Reformacyjny
>
> Fundacja Nadzieja dla Przyszłości
>
> Kościół Zielonoświątkowy, zbór stołeczny
>
> Gmina Wyznaniowa Żydowska w Warszawie
>
> Stowarzyszenie Kultury Żydowskiej Beit Warszawa
>
> Stowarzyszenie Midrasz
>
> Stowarzyszenie Bnai Brith Polska
>
> Fundacja im. Profesora Mojżesza Schorra
>

אשרי אדם שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח אף פעם

לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה

אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו

נערך לאחרונה ע"י האזרח בתאריך 08-01-2009 בשעה 23:31.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:06

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר