28-12-2008, 18:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,322
|
|
כן ולא
כן, יש מתכון, ולא, זו כבר לא בדיוק לביבה, אלא "רושטי".
כל שעליך לעשות זה לגרד תפוחי אדמה על פומפיה גסה מאד, לספוג הנוזלים במגבת מטבח, להלהיט מחבת עם שמן, ולשים שכבה דקה של תפוחי האדמה המגוררים. ניתן להמליח ואם רוצים גם להוסיף שום (אך עדיף להוסיפם לאחר הטיגון). נותנים לרושטי להיטגן בשקט בלי לחטט ובלי לנסות להפוך. כשהשחים היטב מלמטה, מחליקים בזהירות מן המחבת אל תוך צלחת גדולה, הופכים עליה צלחת שניה, הופכים את כל זה, ומחליקים את הרושטי בחזרה למחבת לשם טיגון הצד השני. בסוף - מחליקים שוב לצלחת גדולה, והפעם עם ריפוד של נייר סופג. מגישים מייד לפני שיספיק לאבד את הפריכות.
|