לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-12-2008, 20:06
  razomichin razomichin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.08
תו מוזיקה לאחר התקנת הדרייבר לא רואים כלום מ ב א ס

לפני מספר ימים רכשתי מחשב יאפב מ- KSP. כרטיס המסך במחשב הוא:sapphire HD 4550 512MB, הכל עובד בסדר חוץ מכרטיס המסך, לאחר שאני מתקין את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס או את הדרייבר מהאינטרנט, או שהתצוגה משתגעת או שלא רואים כלום נקודץ בסלון המחשב מחובר למסך LCD 37 של proview וניסתי לחבר גם את המסך מחשב של LG שיש לי בחדר, בכל מקרה, לא מגיעים למצב שבו אפשר לראות משהו נורמלי. בלי הדרייבר אפילו האפקטים שיש במדיה פלייר בזמן מגינת שירים נתקעים, המטרה הייתה לראות סרטי HD ובפועל אני רואה בלי הדרייברים איכות ממש גרועה (הכל נטקע). זה ממש אבל ממש מ ב א ס, האם מישהו נתקל בבעיה, אולי הכרטיס לאחר הדרייברים ממוציא איכות גבוהה מידי בשביל המסך? יש בכלל דבר כזה?

אשמח מאד לקבל הצעות לפתרון,

צר לי שאיני פעיל בפורום באופן שוטף, נראה לי שהמקום מקצועי מכדי שאוכל לעזור לאחרים.
.תודה רבה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-12-2008, 09:05

הנה מספר תשובות שיעזרו לכם לעזור לי
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי A_Netanel שמתחילה ב "לא הצלחתי להבין מה התופעה..."

לאחר התקנת הדרייבר, המסך בסלון (proview 37") מראה בצד שמאל רזולוציה מוזרה של 422X001, וכותב Not Supported.ניסיתי לחבר את מסך המחשב (LG 17" ישן),דרך ה- VGA, ומה שראיתי היה או תמונה לא ברורה (כלומר רואים שהווינדוס עלה אבל הכל בענק וכפול (שני חלקי תמונות אחד על השני) או שפשוט היו פסים לבנים לאורך המסך על רקע שחור. נראה לי שהכרטיס מוציא איכות גבוהה מידי בשביל המסכים ולכן הם לא מראים כלום, השאלה האם אפשר לכוונן את זה? או שאולי אני טועה והבעיה היא במקום אחר.

המפרט של המחשב (החלקים הרלבנטים) הוא:
מעבד: E2200 2.2 GHz 1MB S775 800MHz
לוח אם: Gigabyte GA-G31MS2L( 775 C2D 133MHz, Intel G31, DDRII 800,VGA, PCI-E,HD Audio, GBL)
זיכרון: 1 GB DDR II 800 קינגסטון.*2
כרטיס מסך: sapphire HD 4550 512MB
ספק: Golden Tiger 450W PSU

לאחר התקנת הדרייבר וטרם ה- restart, ב- Display Options, אני רואה כאילו יש לי שני מסכים, ניסיתי לכוונן את זה לרזולוציה הנמוכה ביותר, ובכל זאת לאחר הRestart הכל מתחרבש. בקיצור אני תקוע עם מסך 37" (לא הכי טוב אבל זה מה יש) בלי יכולת לראות באיכות נורמלית (מכירים את זה כשמגלגלים באתר אינטרנט במקום לעבור חלק זה מקפיץ חלק חלק?) שוב תודה על היחס והעזרה, מקווה שזה יפתר.
דרך אגב אם אתם תושבי הדרום ומחפשים מקום להתארח, אני ואשתי נשמח לאחר יחיד/ה או זוג, יש לנו דירת 3 חדרים בה חדר אחד פנוי ביד אליהו תל אביב.
מקווה שמצאתי את כל שגיאות ההקלדה.
ישן 30-12-2008, 17:54

אני לא משוכנע שאני יודע איך לעשות הכל
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי IpDo שמתחילה ב "דבר ראשון תוודא שבביוס הכ...."

ראשית תודה על התגובה (אם כי קצת מ ב א ס לדעת שמכרו לי חרא של חומרה), המסך הישן הוא LCD של LG 17" עם כניסה של VGA בלבד (ממש ישן), והמערכת הפעלה היא XP Pro SP2.

לא הצלחתי למצוא דרייברים ישנים יותר מאילו שיש לי, כך שאני אאלץ להמשיך להשתמש במה שיש. לפי מה שהבנתי מה שאני צריך לעשות זה:
א.לבטל את הכרטיס מסך של הלוח אם בביוס. (לא יודע איך, אבל אני אחפש)
ב. לנתק את המסך החדש ולחבר את הישן דרך ה- VGA. (יודע איך)האם לעבוד כששניהם מחוברים או באמת לנתק את הישן?
ג. להתקין את הדרייברים ולקוות שיראו משהו במסך הישן.
ד. להגדיר את המסך השני (HDMI) כמסך משני דרך ה- CCC. (בפעמים הקודמות לא הצלחתי להגיע ל- CCC כי לא ראו כלום).
ה. לחבר את המסך הגדול ולקוות לטוב.

הבעיה שנראה לי שארי התקנת הדרייברים על המסך הישן, המסך הישן לא יעבוד, האם יש דרך מראש לומר לדרייברים להיות ברזולוציה שהמסך הישן נתמך בה, על מנת שאוכל לעשות את כל השינויים הללו.

בקיצור הלילה עוד צעיר, אני אחזור הביתה בעוד מספר שעות ואתחיל לזחול שוב כדי למצוא את הכבלי של המסך הישן ולהעבירו לסלון. אחלו לי בהצלחה, אני מבטיח לעדכן בהמשך. אם יש תשובות חלקיות למה ששאלתי, אשמח לקרוא.
ישן 31-12-2008, 01:48
  IpDo IpDo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.07
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי razomichin שמתחילה ב "אני לא משוכנע שאני יודע איך לעשות הכל"

דרייברים למסך הישן, לא דרייברים ישנים.
אני חייב לציין שבמקומך הייתי:
לוקח דיסק עם SP3 משולב.
מסדר את הביוס:
מתקין את הוינדווס מחדש.
מתקין את כל הדייברים כמו שצריך (הכי חדשים מהאינטרנט) לא כולל את זה של הכ. מסך
מתקין את הדייברים של המסך הישן.
עושה Windows Update (לא לתת לו לעשות עידכוני דיירברים למיניהם).
* בשלב הזה צריך להיות לך לראות סבירה במסך הישן והוא צריך להיות מוגדר.
מתקין את הדייברים של הכ. מסך (הדרייבר החדש חדש מהאתר של ATI).

בכל מיקרה, מה שאתה צריך לעשות בלי התקנה מחדש:
א. למחוק את הדרייברים שיש לך מותקנים כדי שתראה משהו (של הכ. מסך).
ב. לבטל בביוס את הכ. מסך המובנה (או לוודא שהוא מבוטל).
ג. לחבר רק את המסך הישן ב VGA (המסך שאמרת שראו משהו).
ד. להתקין את הדייברים של המסך (לא ה כ. מסך אלא של המסך עצמו).
ה. להוריד את הדריבר החדש מהאתר של ATI ולהתקין אותו.
* במצב הזה אתה אמור לראות כמו שצריך על המסך הישן (מאחר והדרייברים שלו מותקנים הוא אמור לעבוד ברזולוציות נתמכות בלבד).

אם הגעת למצב שאתה רואה כמו שצריך במסך ויש לך את הדרייברים של הכ. מסך מותקן, תחבר את ה LCD ותגדיר אותה ידנית ב CCC.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר