לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-12-2008, 12:56
  avihil avihil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.08
צר לי ידידי הפטריוט..
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "מה השיגה לנו הלחימה הנקייה וה"מוסרית" שלנו?"

אני נאלץ הפעם שלא להסכים איתך.. בתי חולים ומוסדות סיוע הם מחוץ לכל מלחמה ומחוץ לכל סכסוך..

זה שהחיזירים מלבנון תקפו לנו את בית החולים בנהריה לא אומר שאנו צריכים לנהוג כמוהם..

פגיעה באזרחים - חלק מהמלחמה. פגיעה במה שמניתי לעיל.. מחוץ למשחק.. וכן, יש כללים גם במשחק הזה..
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".

חירט וילדרס

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-12-2008, 15:24
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
זה לא המקרה
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "כעקרון אני נגד הפצצת בתי חולים אלא אם כן מדובר בנסיבות מאוד מאוד ספצפיפיות"

אם האוייב משתמש בבית חולים לירי או להתבצרות ("הסתתרות"), הרי שגם לפי חוקי המלחמה והאמנות השונות בית החולים הופך למטרה צבאית לגיטימית, ואין כל וויכוח שיש לירות על אותו בית חולים על מנת להשמיד.
כל עוד האוייב תוקף מטרות אזרחיות ישראליות בכוונה תחילה, יש לפגוע במטרות "אזרחיות" שלו בכוונה תחילה, ובכוח לא-פרופורציונאלי, וזה כולל הרס של תשתיות אזרחיות כמו בתי חולים, בתי ספר, מרכזי סיוע וכ"ו.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 29-12-2008, 16:33
צלמית המשתמש של crazygamer
  crazygamer crazygamer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "ככל שאתה אלים ו"ברברי" יותר..."

אין ברירה אלאל להגיד לך- אתה טועה.
אם בין ההרוגים ביום אחד היו 200 אזרחים, לא היינו יכולים להמשיך במבצע.
למערב יש נטייה ברורה לתמוך בישראל בעימות הזה, במיוחד נגד חמאס,
אך התמיכה מותנית בכך שנשמור על מידת הומאניות הראויה למדינה מערבית.
כמובן שזאת עזה, ולהילחם בחמאס בלי לפגוע באזרחים זה לא אפשרי.
אבל העולם כולו יודע שישראל מסוגלת להיות ממוקדת,
ופגיעה בבית חולים מהווה הפרה חד משמעית של כל אמנה שקיימת,
ועקב כך מציבה אותנו באותו קו עם חמאס מבחינת המערב.
אין אנו רוצים לחץ ערבי כולל על המערב, וגם לא התקוממות השמאל והימין האנטישמים נגדנו.
במיוחד לא כשאפשר להימנע מכך. הפצצת בי"ח לא תעזור לנו.

כרגע התמיכה הבינ"ל בנו היא מתוך הבנה שאנחנו יותר טובים,מוסרית בנוסף לצבאית.
אם נוכיח אחרת...העולם לא יהיה סחבק...העולם לא יהיה סימפטי.

ישן 29-12-2008, 17:21
צלמית המשתמש של הפטריוט

אנחנו מקפידים על "מוסר" ועל "נאורות"...
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי crazygamer שמתחילה ב "אין ברירה אלאל להגיד לך- אתה..."

ועל כל חוקי המלחמה בקנאות יתרה, וכמו שציין stoned: "ישנם מספיק דברים שכן מותרים על ידי החוק הבינלאומי שאנחנו לא עושים מתוך "מוסריות" מזויפת".
וכל זה לא הקנה לנו תמיכה או גיבוי. כבר עתה מדינות המערב (מלבד ארה"ב) מתחילות עם הקריאות להפסקת הלחימה, ועולות ההתבכיינויות הרגילות של "כוח בלתי סביר", "פגיעה בלתי פרופורציונאלית", "רצח", "טבח" וכ"ו - וכל זאת כשאנחנו מקפידים על קוצו של יוד בחוקי המלחמה ובאמנות הבינלאומיות השונות.
הרי כשאנחנו מספקים לרצועת עזה את כל צרכיה (חשמל, מזון, תרופות וכ"ו) אנחנו מואשמים ב"מצור" וב"הרעבה" ושאר שקרים.
אז מה הועילה לנו ה"מוסריות" המזוייפת שלנו?

מה שפוגע בנו זה חוסר העקביות שלנו, הגמגום שלנו והעמימות המוסרית שלנו. העולם אוהב את מי שחזק ואת מי שצודק - וישראל אינה נתפסת כרגע כצודקת בסכסוך.
אנחנו צריכים לתפוס צד ברור בסכסוך - הן העולמי והן המקומי. ואז מה שנעשה - או לא נעשה - לא יהיה רלוונטי בכל הנוגע לתמיכת העולם.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 29-12-2008, 16:38
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
שבירת חסימה לצורך הבהרה
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "ככל שאתה אלים ו"ברברי" יותר..."

ראיון שנערך בין מצפון לפטריוט לגבי נהלים במלחמה.
להלן אמנת המלחמה על פי הפטריוט:
השואל הוא מצפון והעונה פטריוט

1. איפה עשיתי צבא? בצה"ל. ואתה, שירתת בכלל?

2. ציטוט:
איפה למדת את השטויות האלה ?
- למדתי היסטוריה, וגיליתי שכל הצבאות בהיסטוריה, כולל צבאות מערביים, מוסריים ונאורים, פעלו כך - וניצחו.

3. ציטוט:
באכזריות ?
- כן. בהחלט. במוסר לא מנצחים מלחמה.

4. ציטוט:
מותר גם לאנוס ?
- לא. אין צורך שחיילי צה"ל יטנפו את עצמם (שמת לב, אגב, שבכל ההיסטוריה של המלחמות בינינו לבין מדינות ערב, כמה מעטים היו מקרי האונס? אני מתכוון, כמובן, לאונס ע"י חיילי צה"ל. שמת לב עד כמה הנתון הזה חריג? חריג עד כדי כך שבשמאל ההזוי כבר יש כאלו המאשימות את חיילי צה"ל בגזענות מפני שהם לא אונסים מספיק ערביות, לטעמן...)

5. ציטוט:
מותר לקחת את הפלזמה מהבית שאני מחפש בו ?
- אם אתה יכול לשנע אותה לעורף בלי לגרום לה נזק, למה לא. אבל לך תיסחב עם פלזמה באמצע הקרב...

6. ציטוט:
מותר לתת סטירה לילדים ונשים שנמצאים בבית שאני מחפש בו כי בא לי ?
- מותר, אבל מדוע לבזבז זמן עליהם?

7. ציטוט:
מותר לתת לזקן מכה עם הכת לתןך הפנים רק בגלל שהוא זה שפתח לי את הדלת ?
- ר' סעיף 6. (הטעות במקור)

8. ציטוט:
מותר לשרוף בתים כשאני יוצא מהם ?
- לא רצוי, תלוי בבתים - ייתכן שיהיו מתאימים למגורים אחרי שהדיירים הנוכחיים יסולקו מהם.

9. ציטוט:
מותר לטווח בכוונה תותחים לאוכלוסיה אזרחית כאשר לא נשקפת סכנה ולא נורתה אף ירייה רק בשביל לדלל את מספר המפגעים הפוטנציאלים ?
- למה לבזבז תחמושת? מותר, עם זאת, להפעיל ארטילריה והפצצות אוויריות נגד אוכלוסיה "חפה מפשע" כדי לצמצם - ואף למנוע - אבידות בקרב חיילי צה"ל.

10 ציטוט:
באיזה צבא או מדינה אתה חי שמותרים כל הדברים האלה ?
- אז זהו, שאני חי בישראל, והדברים הללו אסורים, וזו הסיבה שאנחנו הולכים ומפסידים במלחמה.

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...99&postcount=36

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

ישן 29-12-2008, 19:28
צלמית המשתמש של הפטריוט

לפי ערוץ 1, בי"ח שיפא הפךלמטרה צבאית
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "כעקרון אני נגד הפצצת בתי חולים אלא אם כן מדובר בנסיבות מאוד מאוד ספצפיפיות"

ערוץ 1 מדווח שצה"ל דורש מהפלסטינים לפנות את בי"ח שיפא, מכיוון שהוא עומד להפציץ אותו. לפי פרשן ערוץ 1, עודד גרנות, אנשי החמאס מסתתרים במקומות שמנסיונם מקנים להם חסינות - בתי חולים, מסגדים וכ"ו. אנשי חמאס, לפי גרנות, מסתתרים בבית החולים, וזו הסיבה לדרישת צה"ל לפנות את המקום.

וזו בדיוק הסיבה שחוקי המלחמה ה"נאורים" לא שווים כאן כלום. האוייב מנצל את ה"הומאניות" שלנו נגדנו, והגיע הזמן שנשים לזה סוף.

ויליאם ראלף אינג'

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:46

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר