17-12-2008, 22:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
ציטוט:
א, למה לא לתת אוסקר על כזה סרט כמו המטריקס?
אנשים אוהבים את הטרילוגיה הזאת עד היום. זה אומר שהסרט עם הצוות עשה את העבודה שלו על הצד הכי טוב.
|
יש מיליון סרטים שאנשים אוהבים. אין לך אינסוף אוסקרים. רק סרט אחד בשנה יכול לזכות באסוקר לסרט הטוב ביותר. מטריקס לא היה מספיק טוב יחסית לסרטים האחרים בשנת 2003 (שר הטבעות - שיבת המלך למשל, פרטים בהמשך).
ציטוט:
האיש משחק משנת 1986 עד היום, אם הוא היה שחקן גרוע, כפי שאתה מתאר אותו... נראה לך שהיו משלמים לו לשחק בסרטים אחרים?
|
אתה לא מבדיל בין שחקן איכותי לשחקן שמכניס כסף. ידוע שיש את סרטי האיכות, בד"כ הסרטים שיוצאים לקולנוע בחודשים נובמבר-פברואר (לפני האוסקר), ושם משחקים השחקנים האיכותיים יותר בהוליווד, אנתוני הופקינס נגיד. שחקנים שמכניסים כסף אלו שחקנים שהשם שלהם יותר גדול מהסרט, מה שאומר שהרבה פעמים מכסים על איכות הסרט על ידי הבאת שחקן מפורסם שמכניס כסף. אם אנתוני הופקינס היה גם משחק בסרט, והיו מכניסים רק שם אחד בפוסטר של הסרט, את של מי אתה חושב שהיו מכניסים?
המפיקים של סרטים יותר קטנים, סרטי האיכות, לא רואים דולרים בעיניים כמו שרואים המפיקים הגדולים. חוץ מזה, שוב, אם העלילה שווה משהו, לא צריך לכסות, ופשוט כותבים את שם הסרט ואיזה מילת מפתח. בפוסטרים ובפרסומים של שר הטבעות ככל הידוע לי לא מקושטים השמות של אף אחד מהקאסט.
ציטוט:
ב, בנוגע לאוסקר...
קח למשל את שר הטבעות והארי פוטר כמה צופים יש והיו לטרילוגיות הללו? הסרטים הללו לא נשכחו ואחת מהן עדיין קיימת ורק מחכים לסרט הבא. באוסקר מה עשו? לא ממש ספרו אותם באמת. למה שוב לא ברור...
|
לא ספרו את שר הטבעות? זוכר שאמרתי פרטים בהמשך? רוץ רוץ לך ל-IMDB ותבדוק מה זה הכלום הזה.
ציטוט:
קיאנו ריבס הכניס יותר כסף מכמה אנשים שזכו באוסקר, זה אומר משהו לא?
|
והנה, אתה רק מוכיח את הטענה שלי. האיכות קובעת ולא הכסף.
ציטוט:
וויל סמית, כמה סרטים נהדרים היו לו ועוד אין לו אוסקר, ג'ים קארי כמה להיטים יש לו? אין לו אוסקר. עכשיו תגיד לי שגם להם לא מגיע נכון? שחקנים כאלה הצליחו ולא קיבלו את הכבוד באוסקר.
מי יושב בוועדה של האוסקר לא תמיד הוגן כלפי שחקים ככגון קיאנו ריבס, וויל סמית וג'ים קארי
|
איך בכלל אתה משווה את איכויות המשחק של ריבס ושל סמית לאלו של קארי.
קארי עוד נתן סיבות טובות, ה-2 האחרים, שוב, לא נתנו.