לבני, ברק ונתניהו יפגשו בכנס "שמים את החינוך בראש"
תנועת 'הכל חינוך' תקיים בשיתוף עם אוניברסיטת תל אביב כנס חינוך מיוחד תחת השם "שמים את החינוך בראש". הכנס יתקיים בתאריך 1/1/2009 באולם סמולרש באוניבריסטה, וישתתפו בו אישי ציבור, בכירים במשק ואנשי חינוך.
בכנס יקחו חלק שלושת המועמדים לראשות הממשלה- ציפי ליבני (קדימה), אהוד ברק (עבודה) ובנימין נתניהו (ליכוד). שלושת המועמדים יפרשו בפני הציבור את מצעם המעשי בתחום החינוך. הם יתבקשו להתחייב בנוגע למה שבכוונתם לחולל במערכת החינוך "ביום שאחרי".
לצד ההישגים הרבים של מערכת החינוך בישראל, אין להתכחש לעובדה שמערכת החינוך אינה נמצאת
במקומה הראוי בסדר העדיפויות הלאומי ומצויה במשבר שעלולות להיות לו השלכות מדאיגות על עתידה של מדינת ישראל. מטרת כנס "שמים את החינוך בראש" הוא שמצב זה ישתנה לאחר בחירות 2009.
למידע נוסף אודות פעילותה של תנועת הכל חינוך הכנסו לאתר בכל חינוך
וודאי יקבל סיקור מלא באמצעי התקשורת, חודש וקצת לפני הבחירות.
מה שמטריד אותי הוא שלא ברק ולא לבני, יכולים לחדש דבר בנושא מערכת החינוך.
מצד שני, זה לא מטריד אותי בכלל, כי אני מכירה את משנתו של בנימין נתניהו וקראתי לא מעט על מה חושבים אנשים הליכוד על החינוך בארץ וכיצד ניתן לשנות אותו.
לכן אני מאמינה שאם יתקיים עימות כלשהו, ביבי ייקח ובגדול!
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי natali74 שמתחילה ב "זה עשוי להיות מעניין מאד"
במקום להקליד כל כך הרבה מילים ואותיות פשוט תרשמי ביביביביביביביביביביביביביביביביביביביביבייביביביב יבייביביביביבייביביביביביביביביבייביביביביביביבייב יביביביביבייביביב
וזהו