25-11-2008, 23:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
תגובה מרוכזת לכולם.
לאנס, אני לא יודע עד הסוף מה המשמעויות של הדברים אבל אני יכול להניח.
אני לא חושב שהיה משהו דומה בעבר ל NWO גם אם ישוו את העניין למסעות צלב או השואה (יהודית / ארמנית / צ'רכסית - לא משנה איזו).
אייסמן, לא מדובר בתיאוריות של 'כמה אנשים'. תחשוב בעצמך על המצב הנוכחי.
תחשוב מבחינה מתמטית ותראה בעצמך שהמצב בו אתה חי היום (אתה זה לא אתה עצמך אלא אדם ממוצע בעולם, כולל עשירון עליון ואלפיון תחתון) הוא גרוע.
אתה מדבר בשם החופש והחירות לעשות מה שאתה רוצה, אבל אתה משוחד מראש כי אתה בעשירון העליון.
יש לך מחשב עם אינטרנט. כשאתה רעב באמצע הלילה, אתה רק צריך לקום מהמיטה החמה שלך, לשים נעלי בית חמימות כי הרצפה קרה בחורף, ללכת למקרר ולהוציא לך איזה משהו רנדומלי לאכול ולחזור לישון.
אתה חי בבועה שיש אוכל לכל אוכלוסיית העולם.
אתה גם חי בבועה שגורמת לך לחשוב שהאנשים שאין להם אוכל הם אנשים עניים שאין להם כסף. אתה לא מבין שלא יכול לתקיים מצב בו ל 7 מליארד אנשים יהיה די כסף לקנות אוכל מהסיבה הפשוטה שאתה לא יכול לייצר כל כך הרבה אנגריה על השטח הסופי של העולם בו אתה חי. זה נתון מתמטי, זה לא משהו שאני ממציא. ייצרני המזון חורגים מתקנות איכות הסביבה כדי להדביק את הפער בין ההיצע לביקוש (יש יותר ביקוש) ולכן הם מזהמים את האוויר, היבשה והים... מגדלים מזון בתנאים גרועים (עופות וביצים) וגורמים לזיהום ימי חריף בגלל ריכוז הצואה של הדגים בחוות הדגים הגדולות מדי בים...
אין ספק כי הגענו למצב בו התחזרנו יותר מדי והשרצנו את עצמנו לדעת מתוך בורות שגודלו של הכדור הוא אינסופי ועכשיו אנחנו אוכלים ת'חרא שייצרנו (או יצרו אבותינו, בתאכלס שום דבר ממה שקורה פה זה לא אשמת הדור הצעיר - אנחנו). עכשיו אתה עומד מול מציאות, ואתה צריך להחליט מה עושים עם המציאות.
אם אתה תמשיך בגישתך להמשיך עם הסטטוס קוו, ולתת לעולם להשריץ את עצמו לדעת, אתה עוצם עיניים ממליארדי רעבים בעולם ואתה גרוע כמו מי שאתה יוצא נגד. אם אתה מחפש פתרון לבעיה, אז אחלה... אבל בינתיים אל תבטל רעיונות אחרים, בטח שלא כאלה שיש סיכוי שאולי יעבדו.
VCPA, אכן יש בעיות מהותיות מטורפות עם הגישה הזו של NWO ואני מודע לבעיתיות שיצרה ממשלת סין בקרב הסינים. אם ישכילו אנשים לקחת את המודל הסיני ולשדרג אותו, אנחנו אמורים להשיג יחס בנים/בנות שיהיה קרוב מאוד ל 1:1 (יחס אולטימטיבי).
הבעיות האנושיות עם השיטה שתחייב השמדה מסודרת של רוב האוכלוסיה הוא עניין מאוד בעייתי:
א. למה שמיעוט יחליט איזה רוב ימות? אם כבר אז הרוב יכול להחליט שאותו מיעוט עדיף שימות ולפי השיטה הדמוקרטית - הרוב מנצח.
ב. ההחלטה מי ימות? קריטריונים שגם הם בעיתיים בפני עצמם.
ג. אם השיטה תהיה הוגנת, היא לא תשמיד עמים שלמים אלא תשאיר נציגות משמעותית מכל העמים הקיימים היום. זאת אומרת, זו לא תהיה שוב שואה יהודית או ארמנית, אלא השארה הוגנת של יהודים, צ'רכסים, אנגלים, צרפתים, יפנים, קוריאנים וכו'... מצד שני - מי יודע אם היא תהיה הוגנת? מי מחליט שם על העסק?
בנוגע להשבחת הגזע וכו', צריך להיות קריטריון כלשהו שיקבע מי יבחר ומי לא. אם זה יהיה לפי משכל, או כל תנאי אחר - קטונתי מלבחור. למעשה, זה בכלל לא משנה מי באמת ישאר או לא ישאר כיוון שמי שימות - בלאו-הכי כבר מת, ומי שיחיה יצטרך לחיות בעולם החדש ומה שחשוב זה שהוא לא יהווה בעיה לאקולוגיה (בהנחה שכל אדם מזהם במידה שווה, לא משנה מה המשכל שלו).
שוב אייסמן, בתגובה האחרונה, מתברר לי עד כמה שאתה חי בבועה.
אתה חושב שהבעיות בעולם זה האיסלם הקיצוני? והם חושבים שהבעיה היא הציונות והאמריקאים (האמת, אני גם מבין אתם). אז מה? איך אתה מתקן את בעיית פיצוץ האוכלוסין ובעית האנרגיה בעולם? איך אתה גורם לאוכלוסיית העולם לדלל את עצמה בצורה דרסטית כך שכולם יהיו מרוצים מזה והכדור שלך יספוג כמה שפחות נזק בלתי הפיך?
אין לך פתרון, אבל יש אנשים שיש להם את הפתרון ואתה כועס על הפתרון שלהם כי הוא אלים מדי.
בטח שהוא אלים מדי.. לו ההורים שלנו היו דואגים מלכתחילה לנו - אנחנו לא היינו נמצאים בדילמות הללו היום.
ומה אתה חושב יקרה אם לא תעשה כלום? הכל יסתדר? לא!
הדילמות יעברו לבנים שלך ואז הם ישנאו אותך על שאתה משאיר להם את הדילמה מי ימות ומי לא ימות.
Kromagg, כמו שכתבתי, אני לא יודע מה הקריטריונים... מי ימות ומי לא ימות.
אם יצא שאני אמות, אין מה לעשות... להתנגד מהקבר שלי אני כבר לא אתנגד.
האמת, אני לא יודע עד כמה אני רוצה לחיות בעולם יום אחרי ה NWO... מצד שני, אני צלם חובב ואני חושב שזה יהיה דווקא פרוייקט מעניין מאוד לתעד את העולם לפני ואחרי... לשמור את התמונות של העולם הישן ולהעביר את החומר האמיתי כפי שרק אפשר - לדורות הבאים שידעו ולא ישכחו... שידעו לשמור על עצמם מראש ולמה חשוב להגביל ילודה - אחרת מגיעים לבעיה חמורה יותר, והיא לבחור מי מאהובינו צריך למות :/
|