14-10-2008, 08:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,305
|
|
הקפצה לצורך עדכון
היות ו- HARD NUT מת, והיות ולא מצאתי לו מחליף נאות, החלטתי ביני לבין הח"מ, לנסות לייצר לבד.
לקחתי כוס ברנדי רגיל, והשריתי בו מספר אגוזי מלך ירוקים חתוכים, למשך כחדשיים. התקבל נוזל חום כהה ועכור, עם ריח עז של אגוזים. את זה סיננתי היטב, הוספתי לו עוד כוס ברנדי, ושתי כפיות סוכר חום, וקבלתי ברנדי אגוזים לא רע בכלל. כעת אני מנסה שיפורים שונים כדי להתקרב עוד יותר למקור. התוצר עד כה הוא במצע חום אדמדם עמוקף וניחוח מצויין, אם כי קצת חזק מדי מבחינת תכולת האלכוהול.
הצעות לשיפור תתקבלנה בברכה.
|