אני מחפש נעימה מתוך פרק של עדי אשכנזי - מה זה השטויות האלה בכלל בעונה 3 פרק 7 - חו"ל/אירופה.
יש נעימה שמתחילה מיד אחרי שיורד לה דם מזה שהיא ניסתה לחתוך בצל וחתכה לעצמה את היד.
זה גם נעימה שיש ב"נייטמר" באילת....
באתר של נייטמר תוכלו לשמוע על מה אני מדבר:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kenvelo1982 שמתחילה ב "אז מה ??? אף אחד לא מצליח למצוא ??"
המנגינה הזאת היא חלק קטן שמושמע ברקע של נעימה מסרט, בגלל זה אני לא יודעת אם יהיה לך קל למצוא בדיוק את הטראק הזה, אבל בכל אופן זה שיר הנושא של death note
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי oshritallica שמתחילה ב "המנגינה הזאת היא חלק קטן..."
אם היית נותנת לו את הקישור
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן. הוא לא היה צריך להעביר
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי oshritallica שמתחילה ב "המנגינה הזאת היא חלק קטן..."
עוד הערה, יש את הקטע הזה כמעט בכל הנעימות בפסקול, אז כדאי שתעבור אחד אחד אם אתה נחוש למצוא את זה, כי אני סתם זרקתי לך את הקישור הראשון שמצאתי של משהו משם..יש הרבה משתמשים ביוטיוב שהעלו את כל הקטעים. בהצלחה