29-11-2008, 09:47
|
|
|
חבר מתאריך: 01.03.07
הודעות: 2,238
|
|
גביניות
ראיתי את התכנית של קרין גורן, החורף מתקרב, בתי חזרה לאחר שסגרה 3 שבועות בקק"ץ – מספיק סיבות לעשות מה שהוא חמים וטעים.
ראו הוראות למשל בתוך (לא מיד בהתחלה)
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=584257
הערות שלי:
למי שאין מיקסר, או מתעצל לרחוץ, יכול ללוש בידיים ולחוש את הבצק – מה שאני עשיתי.
ניתן לוותר על תמצית הווניל ולהוסיף עוד שקית סוכר וניל.
במקום סוכר במילוי, ניתן להמיס 2-3 כדורי סוכרזית בטיפה מים רותחים, לקרר ולהוסיף.
כדי להתפיח דרוש חום. רצוי להניח ליד איזור בו מבשלים, או לחמם קצת (ממש לחום נמוך מאד) את תנור האפייה לסגור את החימום, ולהניח את הבצק עם דלת פתוחה – אחרת לוקח שעות עד שהשמרים מועילים בטובם לעבוד.
אין צורך בחיתוך מדויק לריבועים, סה"כ מדובר בבצק וניתן למתוח פה ושם כאשר מקפלים.
להברשה, אהרוני ממליץ רק על חלמון מהול בכפית מים.
בתמונה – הן מוכנות! לפני פיזור אבקת סוכר.
נערך לאחרונה ע"י irir בתאריך 29-11-2008 בשעה 09:50.
|