27-10-2008, 15:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.02.06
הודעות: 2,244
|
|
אם הייתי בא למסעדה תחת הכובע של 'צלם', בוודאי ובוודאי שהייתי משתמש בחצובה.
הייתי ממקם אותה לצד השולחן, משחק עם הגובה הרצוי, הזווית הנכונה, משנה את המרחק של הצלחת ממנה בהתאם, מחפש את הרקע המתאים וכו' וכו'. צילום מזון טוב לוקח זמן, זמן שלא הייתי יכול להקדיש אתמול, אפילו אם מדובר רק בכמה דקות ולא יותר.
מכיוון שאתמול הייתי תחת כובע של 'סועד' (שרצה הגורל והוא גם מצלם מזון ), לא היתה לי את הנינוחות ואת הזמן הדרוש להשקעה כזו בצילום.
ישבתי לצד השולחן עם אנשים נוספים, שבלשון המעטה כבר לא יכולים לחכות לאכול (בטח ובטח שלא להמתין עוד אחרי שהאוכל כבר הוגש לשולחן וריחו מגרה אותם) ואני מעכב אותם ומצלם להם את המנות
אמנם הייתי עם הגורילה בתיק, אבל מנסיון העבר היא לא ממש מתאימה לסיטואציות מהסוג הזה.
לא פשוט להגיע איתה לוורסטיליות הדרושה תחת פרק זמן מינימלי השואף לאפס.
[היא טובה בעיקר למצבים בהם אפשר "לקחת את הזמן", לייצב אותה באיזה מקום יצירתי, ולירות]
כך שנכון, הכל תירוצים, אבל זה מה יש.
אני מעדיף להוציא תמונה שכזו "מהיד", עם כל המגבלויות שבדבר, מאשר לעכב אנשים מסכנים שבסה"כ רוצים כבר לאכול
_____________________________________
בברכה,
נמרוד גנישר
www.NimrodGenisher.com
"Take only Photographs, leave only Footprints"
נערך לאחרונה ע"י genisher בתאריך 27-10-2008 בשעה 15:48.
|