15-11-2008, 09:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
לאנס, אני אגיד לך מה הבעיה האמיתית היא.
בתאכלס, דוגרי... הכי ישר שיש.
אלכס ג'ונס צודק. אמריקה צריכה להגיד "לא" לשבירת החוקה. שוטרים צריכים להזדהות כאשר הם בפעילות במרחב אזרחי. זה החוק, והם מחוייבים לכך כדי שהאזרחים באמת ידעו שהם שוטרים.
הבעיה היא, שאנחנו לא ישויות בלתי-נפרדות. החברה כולה היא גוף אחד.
אתה לא יכול לדעת הכל ולשים לב להכל. אתה מפקיד את התפקידים בידי אנשים שונים כדי שתוכל לבצע את כל הפעולות שלך כמי שחי בסביבה המודרנית שלנו. אחרת, זה פשוט בלתי אפשרי.
מספר הפעולות שאתה יכול לבצע עד הסוף בעצמך מוגבל מאוד. אתה יכול לבנות לעצמך בית בתוך מערה, אתה יכול לצוד ולגדל אוכל ולהתרבות.
בשביל הפעולות הבסיסיות הללו (כמו שחי אדם קדמון), אתה לא צריך אף אחד מלבד עצמך.
אבל בחברה של היום זה בלתי אפשרי לחיות כאשר כל דבר נמצא מתחת לזכוכית המגדלת שלך.
אני לא מדבר רק על לשים לב על העבירות שמבצעת הממשלה / משטרה / צבא בנוגע לעבודה מול אזרחים או בעבודה מול חוקים בינלאומיים... אני מדבר החל מהדברים הפשוטים ביותר...
אני מקבל הביתה כל חודש פירוט שיחות של חשבון הסלולרי שלי. אתה חושב שאני עושה רישום מדוייק על כל שיחה ו SMS שאני מוציא, כדי להשוות מול הדו"ח שאני מקבל מהחברה? קדחת. אני מסתכל על השורה התחתונה ורואה אם המחיר נראה לי הגיוני או לא. יצא פעם שהמחיר חרג בצורה מוגזמת מהממוצע שלי וכשבדקתי ספציפית מה קרה שם, גיליתי ששיחות החינם לחברה שלי, חויבו.
אני בטוח שאם אבדוק כל שיחה ושיחה, אגלה עוד טעויות אבל למי יש זמן וכוח לזה?
גם את דו"חות הבנק שלי אני בודק בעצלתיים... למזלי אני כמעט ולא רוכש שום דבר באשראי כך שאת הדו"ח הריק הזה דווקא קל לקרוא ולבצע מעקבים עליו.
אני לא מודד חשמל וגז ואלו דברים שאני משלם עליהם כל חודש וזה הכי נוגע אלי שיש...
אז אם את כל הדברים האלה אני לא טורח לבדוק עם פינצטה - אז לבדוק האם השוטרים עונדים תגי זיהוי או לא?
באיזה שהוא מקום, אנחנו צריכים להבין שאנחנו חלק מגוף גדול.
באיזה שהוא מקום, אנחנו צריכים להתרכז במיקרו-קוסמוס הפרטי שלנו, להצליח לחיות עם הבעיות שלנו מבלי להתעסק עם דברים שאנשים אחרים צריכים להתעסק איתם.
אלכס ג'ונס עושה עבודת קודש בכך שהוא מוצא את הזמן לחשוף את הפגמים בעבודה ציבורית ולהציג אותם לאזרחים... אבל כמו שהיא מנסה להנהיג את הציבור כנגד המצב הנוכחי, הוא מבקש מהציבור בדיוק את מה שהוא מנסה להמנע ממנו... גם במידה והציבור ישתכנע וילך אחרי ג'ונס, הוא פשוט החליף את השלטון הנוכחי בג'ונס... ומי אומר שג'ונס יותר טוב?
ג'ונס לא נותן לנו כלים להצליח להסתדר לבד בעולם הזה.
אנחנו לא יכולים להסתדר לבד מבלי לקבל את התמיכה של הגורמים השונים. הסביבה שלנו כל כך מתקדמת וכל כך מסובכת, שאתה כמעט ולא יכול לעשות שום דבר מבלי לקבל עזרה מאנשים אחרים, ותמיד להיות בפראנויה שמישהו רוצה להתנכל לנו.
יכול להיות שהכל אמת ויציב, ובאמת מתוכננת השתלטות צבאית / משטרתית על האזרחים - זו אפשרות שאני לא שולל... אבל אם היא תוכננה, כנראה שלציבור אין הרבה מה לעשות כנגד.
הוא יכול למרוד, אבל בשביל למרוד צריך הנהגה של המרד. אנשים לא יכולים למרוד בצורה אפקטיבית בלי סדר. ואחרי המרד המאורגן, הציבור שוב יקבל על עצמו איזה צ'ה גברה נערץ שפשוט יחליף את השליט המקומי.
בסרט "עבודת נמלים" (באנגלית: Antz) (זהירות ספויילר) מסופר על NWO בקן הנמלים, ונמלה קטנה חושפת את התרמית הגדולה. מספר מצומצם של נמלים שליטות מתכננת למחוק את כל הקן הגדול כדי לאפס ולהתחיל מחדש (מסיבותיהם שלהם... בגלל שהקן נחלש, היו נמלים עצלניות.. לא זוכר ת'תסריט המדוייק) בצורה שמאוד מזכירה את התיאורים שאני קורא בפורום.
אולי זה ככה צריך להיות? אנחנו נמלים קטנות בתוך קן ענק עם מליוני נמלים נוספות.
אנחנו צריכים לקוות שהנמלים בעמדות המפתח יעזרו לנו להדיל את הקן ולהעצים אותו (מכל הבחינות) כדי שיהיה קן טוב... אם כי אני מבין ומקבל את הטענה כי לעיתים, צריך לאפס.
כיוון שאני נמנה בין אותן הנמלים שיטבעו בשיטפון, קצת חורה לי המחשבה למות כי מישהו חושב שהחיים שלו טובים יותר משלי... אבל מצד שני, לו היה הדגל שלי בסכנה ,לא הייתי מהסס פעמיים ויוצא למות למענו.
הכל זניח ברמת המיקרו...
(תהיות של שבת בבוקר - ואיזה בוקר יפהפה... מגיעה לו איזו תמונה ככה... =))
|