08-06-2008, 21:42
|
|
|
חבר מתאריך: 25.04.05
|
|
הנה "תאוריה שטותית אחת"
אולי יצורים גרמו ל"מפץ הגדול"?
שמעתם על "ניסוי 6 מיליארד הדולרים"?
זה ניסוי שבא להמחיש (בקטן) את היווצרות החומר.
יש תאוריות, שהוא יגרום לפיצוץ שיחסל את העולם.ואולי בחיסול-הוא יגרום לתנאים המושלמים להיווצרות עולם אחר?אולי זה כבר קרה פעם ואנחנו פשוט הולכים בעקבות הקודמים לנו?והקודמים להם?
כשאתם קוראים את זה חלקכם חושבים "איזה איש מפגר" אבל, בלי כוונה לפגוע באף אחד, לפחות חצי מסיפורי הדתות הם מפגרים לאללה!
אני יתן דוגמה מהדת שלי(כן, יש לי דת, ואני מאמין שיש ישות אחרת,מעל לרמתנו):משה הופך את היאור לדם רק כשהמצרים נוגעים בו כשהעבריים נוגעים בו-זה מים.
עכשיו, גם אם זה היה נכון, יש אנשים שישבו ויגידו "איזה מפגרים! תחליטו כבר, דם או לא דם? דם של מי? למה דווקא דם?" וכו' אבל בסוף זו שאלה של רצון-האם אני רוצה להאמין?האם חונכתי להאמין? יש אנשים שמאמינים בבליינתולוגיה, כי הם מחפשים מושא אמונה חומרי. יש אנשים שמושא אמונה רוחני מספק אותם מחינוך/רצון ויש אנשים שמאמינים כי יש כמה ישויות אחראיות, שכל אחת לבד חלשה אך כולם ביחד יכולי-כל. אפשר לשאול שאלות בנוגע לכל דבר, כי את הדת אי אפשר להוכיח-לשום כיוון.
היום אפשר להסביר הכול-המורכבות של האדם והזבוב-דארוויניזם, הבריאה-המפץ הגדול וכו' אבל השאלה היא אם אתם רוצים להאמין שהכל נשלט, או שהכל זה פשוט רצף ארוך של טעויות, שכל אחת הובילה לאחרת ובסוף נוצר הכל?
בסה"כ, (זה כתוב בגמרא איפהשהו-כדברי הלל) כל התורה היא להיות אנשים טובים. השאר-רק דוגמאות והסברים.
אתם יכולים לשבת ולהתווכח, אבל זה לא יוביל לשומקום. עדיף שתעבדו ביחד, ללא קשר לאמונה, בשביל הדברים שאתם חושבים שהם נכונים.
אם לא היו דתות-לא היו מלחמות,היינו עכשיו ברמה אחרת לגמרי של הבנה והכל היה יותר טוב, אבל אנשים היו מדוכאים כי לא היו להם הסברים והברבריות הייתה חוגגת.
שוב, אם פגעתי במישהו אני נורא מצטער ובלי כוונה.
נערך לאחרונה ע"י nirnir93 בתאריך 08-06-2008 בשעה 21:46.
|