15-10-2008, 00:35
|
יגיל הנקין. ד"ר להיסטוריה צבאית, חוקר במחלקת היסטוריה של צה"ל
|
|
חבר מתאריך: 16.02.04
|
|
מן הצד השני,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "מילואימניק מספר בבלוג על "פלאי" משרד הקישור שלו"
פעם יצא לי לבלות זמן ניכר במשרד של מש"קית קישור (הייתי צריך מקום לשבת ולכתוב כמה מערכים וניתוחים בשביל קורס מפ"ים, והמקום האחר שהיה לי היה מלא במש"קים רועשים), וזכיתי גם לראות כמה הרבה עבודה שחורה משקיעות מש"קית וקצינה טובות כדי לדאוג שגדוד - לוחם - יתפקד כמו שצריך בגיוסים ושחרורים, כולל סיוע בולת"מים ותיאום כל מיני דברים מוזרים (חברתי הטובה, מש"קית הקישור במיל., מדווחת שהנימוק הכי משונה שהיא קיבלה לבקשת דחיית מילואים היה "האלפקות שלי מיוחמות, אני לא יכול להגיע למילואים". כן, כן, אני יודע איך זה נשמע. זה רק בראש שלכם. בכל מקרה, הוא היה חייל טוב שלא הבריז בשנים קודם, אז הן ארגנו לו את ביטול הצו בלי שהיה צריך להתאמץ יותר מדי). אז במחילה מכבודו של גורביץ' הדגנרט, העובדה שגם בצה"ל יש אנשים שלא מתפקדים לא עושה עלי רושם. אני מניח שאם היה מדובר בגדוד חשוב יותר ובאנשים שלא מתנהגים כמו גורביץ' הנ"ל, הייתי מתרגז יותר על מש"קיות הקישור - ובהחלט יש כמה בהן, כמו בכל מקצוע, שמביישות את המקצוע.
גלריית התמונות שלי
|