בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי חרוב שמתחילה ב "עד כמה שידוע לי... (עוקץ היא..."
עוקץ כפופה לחטיבת "כפיר"ֿ, לאחרונה אנשי היחידה מנסים לשכנע את הפיקוד בצה"ל להוציא את עוקץ מהחטיבה.
תרגישו חופשי לצפות בגלריה שלי וגם במצגת המובחרות אין כל ערך להחלטת הכבשים בזכות הצמחונות בשעה שהזאב נשאר בדעה אחרת. (ויליאם רארף אינג') גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש. (אלוף מיל' עוזי דיין)
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי nukito שמתחילה ב "מחזק.
אנשים אל תכתבו דברים..."
תרגישו חופשי לצפות בגלריה שלי וגם במצגת המובחרות אין כל ערך להחלטת הכבשים בזכות הצמחונות בשעה שהזאב נשאר בדעה אחרת. (ויליאם רארף אינג') גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש. (אלוף מיל' עוזי דיין)
למעט העובדה שעוקץ עשו טירונות ביחד איתנו בבא"ח אדם - בזמנו - בין עוקץ ובין החירמ"כ - לימים, חטיבת כפיר - לא היה שום קשר. עד כמה שידוע לי, כלום לא השתנה מאז.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי IROMAN21 שמתחילה ב "דובדבן,מגלן, אגוז,למי הם כפופים?"
עוקץ כפופים למטה הכללי
דובדבן כפופים לאוגדת איוש
מגלן כפופים לאוגדת האש
ואגוז כפופים לחטיבת גולני/אוגדה 36.