כמו כל שאר המקרואיסטים, כמה פריימים של איציק ביציקים (מקווה שישקמו את האימפריה שלהם שדי נהרסה... בפעם הבאה, אני לוקח רק מקבץ מצומצם מאוד של חברים ללוקיישנים שלי :/).
העליתי חמש תמונות מתוך כמות כמעט אין סופית... אשמח לשמוע את דעתכם =)
1. עכביש
2. עכביש
3. עכביש
4. עכביש
5. עכביש
ושוב, היה ממש כיף במפגש!
בקרוב, מפגשי החורף חוזרים!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "בדיליי מטורף - עכבישים במקרו מנען =)"
ממש דיליי היסטרי. צילמנו בקיץ ונען כבר מכוסה שלג.
פריימים מעולים, חדות מטורפת שלא באה לידי ביטוי בתמונות בפורום (אני יודע כי ראיתי את המקור).
תעלה קרופים ולדעתי יש את התמונה שרואים בבירור מה יש ב"גולם" הזה וזה חסר.
השניה והחמישית די דומות, ולדעתי החמישית לוקחת.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי moozes שמתחילה ב "מדהים מדהים איזה יופי של..."
לא. רק ה 150 מ"מ נקי בלי עזרים כלשהם.
למעשה, את התמונות הללו צילמתי אפילו בלי חצובה, ובגלל שהיתה רוח שהזיזה את העכביש כל הזמן, הייתי חייב מהירות סגר מאוד גבוהה (מה שגם מסביר את הרגישות).
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "בדיליי מטורף - עכבישים במקרו מנען =)"
שוב דיליי בתגובות... (אני עובד על המכה הראשונה בזירת הקרב אז קצת לוקח זמן )
אסף ונמרוד, הבחירה שלי לשים גם את התמונה השניה וגם את החמישית שהן יחסית דומות נובעת מחיתוך של העכביש.
מצד אחד, מרגיש לי יותר נכון לחתוך כמו שעשיתי בחמישית, אבל מצד שני אני יודע שיש אנשים שמאוד לא אוהבים רגליים חתוכות, אז הרשיתי לעצמי להעלות גם את השניה.
יש מי שמצלם עם D700 בסטודיו, ויש מי שלוקח אותה לשטח ומחליף לה עדשות כמו משוגע
יש לה מנגנון ניקוי חיישן שאני לא טורח להפעיל מספיק או שלחילופין הוא לא עושה עבודה מספיק טובה.
אני אבדוק את זה עוד מעט ואולי אחזור לנקות את החיישן כמו פעם, עם מראה פתוחה ופומפה =)