21-10-2008, 08:53
|
|
|
חבר מתאריך: 30.09.08
|
|
היי אנוביס
בנושאים אלה אני לא מסכים איתך. אני כן מסכים לגבי הריווחים, וכמובן שאתקן זאת, אבל זו רק דעתי.
אני חושב שהפונטים השונים שעשיתי כן משלימים אחד את השני. להסביר טיפוגרפיה זה לא קל, אז רק אקצר ואומר שאחרי שניסיתי לתאם המון פונטים אחרים, מצאתי את אלה כמתאימים ביותר מבחינת סדר וקישוריות בין האחד לשני.
הקומפוזיציה עצמה לדעתי דווקא כן יצאה מוצלחת. צריך אומץ כדי לעשות קומפזיציה כזאת, ולדעתי, מה שאין כלום במרכז הכרטיס, משלימה העין בעזרת הקומפוזיציה.
לגבי "כל הזכויות שמורות" - סתם התלוצצתי. פרסמתי את הכרטיסים בפייסבוק בשביל חברים שלי.
לגבי פתיחת הודעה חדשה - ראיתי שלא מגיבים להודעה שפרסמתי, אז חשבתי שאף אחד לא יכנס לראות את הודעות ישנות. אני מתנצל אם גרמתי לא סדר, זה לא יחזור על עצמו.
בקשר למכללת ספיר-לעצם שאלתך: עיקר הלמידה מתבססת על תוכנות אינטרנט, קוד, טיפוגרפיה, עיצוב, תוכנות עריכה גרפיות, פרימייר, פלאש, תקשורת חזותית, וצבע.
ועוד משהו: סוף שנה א, אל תשכח. טיפוגרפיה מאוד קשה ללמוד ולהטמיע. אני מרוצה מהדרך שאני עושה, גם אם יש לי טעויות בסיסיות של התחלה. יש מעצבים שלוקח להם זמן להתבסס בטיפוגרפיה, ובשביל זה יש ביקורת. לפי התגובות שלך, אני משער שלמדת תקשורת חזותית, אז אתה בטח מבין שמניסיונות רק מתחזקים. וד"א, סליחה שאני אומר את זה ישירות, זה כן פוגע השאלה הזאת.
משהו אישי ממני אלייך - אנוביס, אחינו, הפנייה אליך נעשית ברוח טובה בהבנה. אני חושב שגם חברי הפורום יסכימו איתי. אז תיקח את זה כביקורת בונה.
אני מעריך מאוד את העזרה שלך והביקורת (ואני יודע שהיא מגיעה בצורה זו או אחרת, כדי להעלות את הרמה של המעצבים באתר) , אפילו יותר מכמה אנשים פה, כי אני מגיע מלימודי עיצוב, ששם קוטלים עד בכי, אבל אתה חייב להבין (גם המרצה שלי הבין זאת בסוף סמסטר א) - יש גם דברים חיוביים בעיצוב, גם כשהמעצב הוא לא אוונגרד או מישהו מפורסם.
אתה לא שם לב אולי, אבל אתה בד"כ מאוד שלילי. אני משתדל לעבור דרך כל ההודעות של הפורום באותו יום, ואני פשוט רואה שהתגובות שלך, יחד אם זה שהם נכונות, הם גם מאוד שליליות ולעתים אף עוקצניות. אני לא ילד שיביא לך ציטוטים מתגובות, אני מקווה שאתה מבין את כוונתי, ושתבין שאני לא בא להעליב או לבכות על ביקורות רעות.