27-10-2008, 19:17
|
|
|
חבר מתאריך: 14.04.05
|
|
אתה לא יכול
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "כמה פעמים הרגשתם שמתחרבן לכם היום בגלל משפט שבחורה שאתם אוהבים לא מצא חן בעיניכם?"
להכליל בצורה כזאת לגבי כל המין הנשי , מכמה סיבות
1) אף פעם לא נכון (או נבון ) להכליל לגבי כל מגדר כלשהו
2) לא נדמה לי שנשים פועלות ע"פ איזה תקנון\מדיניות כלשהי של "זלזול" או להפריע , זה לא רציונל שמנחה מישהי שמתנהגת ככה .
עוד כמה דברים , בקרוב בטוח כמה נציגות מהנשים פה יענו לך ויאמרו לך שלא כל הנשים ככה , שפשוט נפלת על בנות לא ראויות\שתלטניות ושהן לא אמורות בכלל להשפיע עליך ואז הכל טוב ויפה ,
אבל צריך להבין שכל בחורה ( ואפילו הכי חמודות וחכמות ) יכולה לתפוס יום לא טוב ולעשות דברים כאלו , בין אם זה בגללך ( אפילו אם זהו רגש שעלה לה מאיזה אירוע עתיק שבו פישלת או משהו עדכני שפשוט לא שמת לב ) או סתם כי לפעמים זה מרגיש שהעולם נגדה , כלומר - לא כל מישהי שמצטיירת כביצ'ית חסרת התחשבות היא למעשה אחת .
לגבי החלק השני , ידע כללי בבני אדם , שהם צריכים ממך משהו הם יהיו יותר נחמדים מבד"כ , נשים הן לא יוצאות דופן ,
מדוע יש להן בעיה עם כדורגל ( לרובן לפחות - מניסיוני האישי ,סטסטית יש מצב שאני טועה ) והן פה ושם מפריעות לאיכות הצפייה ,זוהי שאלה שנשגבת מבינתי - בינתיים ,קבל את זה ( תנסה להסתכל על הצד החיובי ,שזה מפריע לבת זוג שלך שלא כל תשומת הלב שלך לא מופנית אליה ).
סקס , כמו שגברים עושים מזה עניין וחלק לא קטן מהבדיחות שלנו , מהשיחות שלנו ( ואפילו מהפרסומות שמוצגות בטליווזיה\איילון ) נוגע לזה ,
הגיוני שגם כמה נשים ישחקו על הקלף הזה , זהו חלק מהמשחק בין שני המינים מאז ומתמיד ,אל תצפה שזה ישתנה
(התשובה שלי פה קצרה ואולי לא פגעה במטרה שניסיתי להביע , אבל בחרתי לא להרחיב על זה יותר מדי )
נערך לאחרונה ע"י CrazyBomber בתאריך 27-10-2008 בשעה 19:23.
|