29-09-2008, 13:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shlomz
הפתרון הזול והמוצלח ביותר: השקעה בבא"ח.
שימת דגש על הכשרת הטירונים מחד ועל הטיפול בהם מאידך, תיצור תדמית חיובית של היחידה בעיני החיילים עצמם. אח"כ, התדמית תחלחל גם הלאה.
|
אם כבר בהצעת פתרונות עסקינן, אני הייתי ממליץ דווקא להתרכז במקצועיות והישגיות.
הם יושבים על תחום מאוד צר - לש"ב באיו"ש.
כמו שגבעתי משכה עצמה בציציות שערה מבוץ הבינוניות בעזה - הם יכולים להיות "מלכי" איו"ש.
כשגדוד צנחנים יקבל את הגזרה ולא יגיעו לאותם הישגים של גדוד כפיר - המוניטין שלהם יעלה.
איך עושים את זה? פשוט ואפילו יותר זול מלהשקיע בת"ש בבא"ח.
משמעת ומקצועיות, מקצועיות, מקצועיות.
בלי כסת"חים, בלי בכיינות ובלי "אנחנו לא גולני/גבעתי/צנחנים - אין לנו תבורים/פלאטופים סופר מקוצררים".
כי בתחום שלהם - הם יכולים להיות פי עשר יותר טובים מגולני, ורוס"ר מנוסר זה הדבר האחרון שהם צריכים (פרט לקלעים שלהם). בלש"ב בקסבה של שכם (שדומה יותר ללוחמת חפירות מלשדה קרב פתוח) תמ"ק יתן לעניות דעתי תפוקות יותר יעילות.
מה החיסרון בהצעה שלי?
יותר קל לשפוך מליונים על ת"ש ומבנים יותר יפים וחדרי כושר עם בריכה - מאשר להיות מקצועי ולקום כל בוקר לעשות את העבודה שלך.
אתה באמת רוצה שהשיקול שיעמוד בפני מלש"ב שיגיע לכפיר יהיה "למי יש את החדרים הכי נוחים בבא"ח" - או שאתה מעדיף שהוא ישאל את עצמו מי הכי טובים בלש"ב איו"ש?
|