לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-09-2008, 17:32
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
קטעים סוחרי רצועת עזה מתלוננים על מחסור חמור בשוקולד

ציטוט:
ברצועת עזה מתלוננים על מחסור חמור בשוקולד שמונע מהילדים לשמוח בחג סיום חודש הרמדאן, עיד אל-פיטר.

שוקולד יקר

סוחרים בעזה מדווחים כי בגלל המצור הישראלי, השנה ניתן להשיג רק שוקולד באיכות בינונית שמגיע דרך מנהרות המבריחים החפורות לאורך גבול מצרים. לדבריהם, מחיר של ק"ג שוקולד מאיכות בינונית שאמור היה לעלות 25 שקלים, נמכר במחיר של 45 שקלים.

שמחת החג של ילדי עזה נפגעה השנה גם מכיוון שישראל לא מאפשרת להכניס לרצועה קישוטי החג וזיקוקין שבעבר מילאו את רחובות עזה באורות נוצצים ובקולות פיצוצים.

http://www.news1.co.il/Archive/001-...ml?tag=16-12-16

יאללה מצפון, גם תוכל לשמח את ילדי עזה, המחבלים לעתיד, וגם לעשות כמה גרושים. ד"ש לסופיאן אבו זיידה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2008, 19:13
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב ""אלביס" יקר , אתה יכל להמשיך לצחוק..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
אבל דע לך שעם כל הצער שבעניין יהיו לא מעט ארגונים ומדינות שהידיעה הזאת תגרום להם להרים תרומות ולגנות את ישראל על שהיא מונעת מילדי הרצועה הזכים מנת שוקולד...

האמן לי שהם יודעים יפה מאוד על אילו מיתרים לפרוט !

הייתי ממליץ למנהיגים שלהם להשקיע קצת יותר בשוקולד ופחות בתחמושת נק"ל....

לא מזמן היתה גניבת ענק של קופסאות ממרח שוקולד "השחר".

הן לא נמצאו, אז מעניין לאן הן הגיעו.

אגב:

ילדי עזה יכולים לשתות בעיד איל פיטר ממי הים של עזה,כמו הראיס שלהם, ולצפות ב"פארפור".

אני מרחם על ילדי עוטף עזה שחשופים לירי קסאמים, ועל ילדי המשולש שנחשפים לשימוש בסמים, לא על ילדי החמאס שלא נחשפים לשוקולד.

ישן 27-09-2008, 19:13
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
גם מקורות מספקת מים לפלסטינים - ולכן אסור גם מי ברז
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני מבין שכל הגיבורים פה לא..."

לפי שיטת המכנה-עצמו, עלינו להמית עצמנו ברעב ובצמא אם אנו מתנגדים לקשרים כלכליים עם הרש"ף,
שמהם מתפרנסים טובי המאכערים...
אני מסכים שחברות המקיימות קשרים עם הרש"ף עושות מעשה לא מוסרי, אבל כל זמן שהממשלה עצמה
מקיימת יחסים מסחריים עם הרש"ף, מגוחך לצפות ממי שבאו לעשות כסף להיות יותר צדיקים. החברות
הללו נגועות באותה לקונה מוסרית מהסוג שמאפיין את המאכערים שמתפרנסים מהשטחים האפורים, אבל
לא מעבר לכך.
ברגע שהממשלה תבין שעם מדינות אוייב אין לקיים קשר מסחרי כלשהו, בדיוק כפי שנוהגות כל המדינות
הנורמליות בעולם, גם החברות המסחריות הללו יצטרכו לוותר על הפרה החולבת, וגם המאכערים בהווה
ימצאו פרנסה אחרת, מוסרית יותר...
ישן 27-09-2008, 19:06
צלמית המשתמש של idanmo
  משתמש זכר idanmo idanmo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.06
שלח הודעה דרך ICQ אל idanmo שלח הודעה דרך MSN אל idanmo Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "מה תעשה אם ביום מן הימים יגיע..."

שבועת הרופא המבוססת על שבועת היפוקרטס, מבחינתי כשמטפלים בחולים ובפציינטים כולם שווים, כן ! שמעת נכון ! גם אם הבן אדם הזה הוא פלסטיני שקיבל כדור צה"לי, למה ? כי את השיקולים הפרטיים והפוליטים משאירים מחוץ לעבודה, אין מה לעשות, גם אם זה לא נוח ואתה שונא את הבן-אדם הזה. גם כשחולים מכים את הצוות הרפואי ממשיכים לטפל בהם, כי ככה זה, אתה לא בוחר את החולים שלך.

ולמרות שאני שונא אותם/לא מחבב אותם/whatever שיקולים אישיים ופוליטים נשארים מחוץ לעבודתו של רופא, שמלאני/ימני/מוסלמי/נוצרי/בודהיסטי - בעיני הרופא כולם שווים.

fair enough ?
לירוני ((: אומר/ת:
ואי אתה פרוייקט כזה טוב בפסיכולוגיה.
עידן משה אומר/ת:
אמרתי לך.

נערך לאחרונה ע"י idanmo בתאריך 27-09-2008 בשעה 19:09.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:48

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר