27-09-2008, 16:07
|
|
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
וואלה, יש לו יכולת לשלם חלק מהחוב - אז אין מינוף. החיים יפים בעולם מעברי הסחורות...
המכנה-עצמו, אולי תנסה להבין משהו: כאשר אתה מגייס כסף שאין לך כדי לרכוש משהו שאתה רוצה, זה
נקרא מינוף. לדנקנר א-י-ן 32 מיליארד שקלים (ארבעים אחוז מזה, זה שווה בדיוק לשתי חמישיות מהסכום
הנדרש...) וגם סך נכסי החברה הם לא בטחונות בשווי 19 מיליארד שקלים. קוראים לזה בעסקי המנופים
בשם חשבון פשוט (100>40...).
אני עוקב אחרי כמוך, באמצעות התקשורת (סליחה, לך יש את סופיאן שייתן לך טיפים מבפנים...), ומכיוון
שמדובר בתאגיד שלצורך רכישתו נעשה שימוש במכשירים פיננסיים שהוכחו כמאוד מסוכנים, יש לציבור
אינטרס מובהק לדעת שלא נצטרך לשלם מכיסנו כדי לכסות את עלות אותו שימוש במכשירים פיננסיים. אני
אהיה הראשון לשמוח אם יסתבר שאין מה לדאוג, אבל בימים אלה, בהם המכנים-עצמם בולעים כובע אחרי
כובע כשתאגידים קצת יותר חזקים מאלו של דנקנר, שמורכבים ע"י הנהלות מנוסות לא פחות מדנקנר, קורסות בזו אחר זו, מוטב שאלה מבינינו שמתמחים בעיקר בשטחים אפורים בהעברת עגבניות ואנשים דרך
שערים בקו הירוק, יפגינו מעט צניעות...
ה"שטחים האפורים" זה מושג שאתה סיפרת לגבי עצמך, ולכן אם מדובר בשקר, הרי שזה בס"הכ שקר נוסף
שלך. אני, אגב, לא חושב שהמקצוע שלך הוא אפור באיזושהי צורה. החוק היבש כנראה מאשר אותו (ולכן
הוא לבן) והמוסר האנושי מוקיע אותו (ולכן הוא שחור...).
הדבר האחרון שאפשר להגיד על מי שמנצל הסכמים מדיניים עם ארגוני טרור (גם אם זה לצורך עשיית
כסף ממעבר סחורות תמימות לגמרי) זה שהוא תמים. אתה לא תמים, ובטח שלא מעלילים עליך עלילות.
אין לי מושג למה רצת להגן על דנקנר (כאילו שהוא זקוק להגנתם של חסריו של סופיאן...), אבל אני מזמן
הפסקתי לנסות להבין מה הדרייב שלך בנושאים שאינם קשורים לכיסך האישי (בנוגע לשלומיזם אתה
שקוף להפליא וברור לחלוטין - שם הכל ביזנס...)...
אגב, במסגרת מתקפת הגידופים הפתטית שלך שכחת לציין שאני שוב מנצל את סכמותי ברשעות...
לסיום, לך תלמד מה זה מינוף, ותפסיק לספר לעצמך שאם קיבלת עמלות שמנות על העברת משאיות
אפרפרה, זה הופך למומחה למכשירים פיננסיים.ץ זה בסה"כ הופך לעובד מדינה לשעבר שיודע לעשות
כסף בקשרים שצבר. כאלה יש גרוש בלירה - ורובם מוסריים בהרבה ממך...
|