29-09-2008, 09:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.04
|
|
תראה, לאהבה בסופו של דבר יש מחיר (ברוב המקרים), אלא אם כן אתה עומד להתחתן עם אהבתך, כנראה שתפרד ממנה בשלב מסויים. בדרך כלל הכאב שבסוף הקשר כנראה כן שווה את כל האושר והאופוריה שחשת במהלך הקשר, אני מניח, אחרת אנשים היו לומדים ומפסיקים להתאהב.
לענייננו, עושה הרושם שבאמת כדאי שתמשיך הלאה. אני יודע שקשה לך לראות את זה, כי היא בעצם מסמלת בשבילך מהי בת זוג ומהי מישהי לאהוב, אבל דע לך שיש עוד קצת יותר מ3 מיליארד בחורות על פני הכוכב הזה, שזה די הרבה.. כדי להוציא אותה מהראש שלך אתה צריך זמן, אין תרופת פלא. כשנפרדים ממישהו חשים כאילו אבל עליו, אז כן, עצוב לך, קשה לך, אבל זה עובר עם הזמן. ואם אתה רוצה שהתהליך יהיה קצר ככל האפשר, תתנתק ממנה לגמרי, ותתחיל בזה שתשנה את הניק שלך בפורום (תפתח משתמש חדש, אם אני לא טועה אי אפשר באמת לשנות שם משתמש), תמחוק SMSים שלה ואפילו את הטלפון שלה מהסלולרי, פשוט תעלים. אם יש דברים שאתה כן רוצה לשמור, תשים אותם בקופסא ותחביא אותה איפשהו. תפתח אותה מתישהו בעתיד כשכל זה כבר יהיה מאחוריך.
עברתי כמה וכמה פרידות קשות בחיים, במקרים מסויימים זה נגמר אחרת כי זה יכל להגמר אחרת, אבל היו לי גם שני קשרים שנגמרו באופן די קשה, קשר אחד במיוחד.. והדרך להתגבר באמת הייתה להתנתק לגמרי, לתת לזמן לעשות את שלו (כי בסוף הוא באמת עושה) ולהמשיך הלאה..
בהצלחה.
|