04-09-2008, 16:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
לגבי האלכוהול - לא בבית ספרנו, גם לא בצחוק.
פונץ לא אלכוהולי, הבסיסי:
לקנות מהמיצים הקפואים של פריגת בטעמים של תפוזים, לימודה ואננס. להכין את המיץ תפוזים ואת הלימונדה לפי ההוראות, להוסיף את תרכיז האננס, להוסיף ג'ינג'ר אייל. לשים בקערה עם קרח ולקשר בפירות.
ניתן לגוון, לדוגמא חמוציות במקום הלימונדה ותפוזים.
ניתן להוסיף קינמון, לגרד אגוז מוסקט וכיו"ב
לגבי טעם פונץ' - אין כזה טעם. לפי ויקי, פונץ' זה חמש בהינדית וזאת על שם חמשת מרכיבי הפונץ' המקוריים - מים, סוכר, רום, הדרים ואננס. זה שקול לפרסומת שמבטיחה 'טעם של קיץ', אני אישית לא יודע מה הטעם של הקיץ כי אף לא אכלתי קיץ...
_____________________________________
הבלוג : http://www.Ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff
© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי.
|